aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠάφος FC - Ολυμπιακός: Μονομαχία με φόντο την εξάδα

Πάφος FC – Ολυμπιακός: Μονομαχία με φόντο την εξάδα

Είναι ομάδες που βάλθηκαν να μπουν στο μάτι του αποκαλούμενου big-6. Πάφος FC και Ολυμπιακός θέλουν να βρεθούν στο α’ γκρουπ της β’ φάσης του πρωταθλήματος, επομένως το αποψινό (19:00, Cablenet Sports 1) μεταξύ τους παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης» έχει τη σημασία του. Ειδικά από τη στιγμή που οι μεν γαλάζιοι βρίσκονται στην έβδομη θέση με έξι βαθμούς και οι δε μαυροπράσινοι στην πέμπτη με έναν περισσότερο.

Οι γηπεδούχοι έχουν να νικήσουν από την 1η αγωνιστική, όταν άρχισαν με το επιβλητικό 4-0 εις βάρος του ΑΠΟΕΛ. Στη συνέχεια μέτρησαν μία βαριά ήττα (ΑΕΛ 0-4) και τρεις σερί ισοπαλίες (ΑΕΚ 1-1, Ομόνοια 1-1, Δόξα 1-1). Γι’ αυτό και βλέπουν το παιχνίδι ως ευκαιρία για επιστροφή στα τρίποντα. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τη μεγάλη νίκη εις βάρος της Ομόνοιας. Συνεπώς ενδεχόμενο «διπλό» στην έδρα της φιλόδοξης αντιπάλου τους θα τους ανεβάσει βαθμολογικά και θα ενισχύσει τη δυναμική τους.

Αναφορικά με τα αγωνιστικά δεδομένα της Πάφος FC, τη θέση του «κιτρινισμένου» Πάνιτς διεκδικεί ο Φυλακτού, έτσι το επικρατέστερο σχήμα είναι το ακόλουθο: Ρούντκο, Πάγιτς, Κβίντα, Μπάριτς, Αουρέλιο, Φυλακτού, Φουρ, Ντράγκομιρ, Βαλακάρι, Σεμέδο, Ζάιρο. Δεν υπολογίζονται επίσης οι παροπλισμένοι Αΐλτον, Χότσκο και Λέιτε.

Όσο για τον Ολυμπιακό, απόντες θα είναι ο τραυματίας Μουχτάρης και ο Μάντζης, ο οποίος έχασε τις τελευταίες τρεις προπονήσεις λόγω ίωσης. Αντιθέτως, ο Χαραλάμπους ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και είναι διαθέσιμος. Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Σαμπίνια εξέτισε την ποινή του και η επιστροφή του είναι πιθανό να φέρει τριάδα στην άμυνα. Έτσι, είναι πιθανό να αρχίσει το ματς με τους ακόλουθους έντεκα: Μολ, Μποβέδα, Ντιανέ, Σαμπίνια, Κυριάκου, Νάνι, Σαρφό, Μανρίκε, Πεχλιβάνης, Κα, Γουίλσον. Θέση όμως διεκδικεί και ο Σάλι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ