aekaelakritasanorthosisapoelapollonarisdoksakarmiotissasalaminaomonoiaolympiakosparalimnipafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠάφος FC: Με Σεμέδο κόντρα στην Ομόνοια, o Μπρούνο και ο χορός...

Πάφος FC: Με Σεμέδο κόντρα στην Ομόνοια, o Μπρούνο και ο χορός εκατομμυρίων

Κόκκινο κτύπησε το μετεγγραφικό θερμόμετρο στην Πάφος FC. Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Κροάτη τερματοφύλακα Ίβιτσα Ίβουτσιτς, την πώληση του Γουίλι Σεμέδο στην Αλ Φαϊσαλί Σαουδικής Αραβίας και ετοιμάζεται για ενίσχυση με ακραίο επιθετικό.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο γενικός διευθυντής της παφιακής ομάδας, Χάρης Θεοχάρους επιβεβαίωσε τον χορό εκατομμυρίων στην αγορά του Ίβουσιτς και πώληση του Σεμέδο, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες. Αναφορικά με το ενδιαφέρον για τον Μπρούνο Φελίπε στην Πάφος FC τηρούν σιγήν ιχθύος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την προσθήκη του Ίβουτσιτς: «Θεωρούμε ότι έχουμε ένα πλήρες ρόστερ και είχαμε πει αν βρούμε κάποια περίπτωση καλού ποδοσφαιριστή και η περίπτωση του Ίβουτσιτς ήταν μία από αυτές. Ήμασταν σε συζητήσεις και στο τέλος βρήκαμε τη λύση να τον αποκτήσουμε. Εντάσσουμε ένα πρωτοκλάσσατο τερματοφύλακα, ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, είναι σε εξαιρετική ηλικία».

Αν δαπάνησαν 2.000.000 ευρώ για τον Ίβουσιτς: «Δαπάνησε ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να τον αποκτήσει η Πάφος, υπάρχουν και ποσοστά σε μεταπωλήσεις. Η Πάφος FC προσελκύει παίκτες. Είχαμε μία προσθήκη και μία αποχώρηση, η Πάφος δεν θα σταθεί εμπόδιο σε κανέναν να αποχωρήσει από την ομάδα, φτάνει να ικανοποιηθεί οικονομικά. Για τον Ίβουτσιτς δεν ήταν μόνο η Πάφος που τον ήθελε, με τις ενέργειες του κ. Ντουπόφ κατάφερε να πάρει τον ποδοσφαιριστή, ήταν αρκετές ομάδες που τον ήθελαν. Είναι απόλυτα έτοιμος, σήμερα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση και από εκεί και πέρα είναι θέμα προπονητή».

Αν θα αποχωρήσει κάποιος τερματοφύλακας: «Δεν μπορούμε να πούμε ποιος τερματοφύλακας θα αποχωρήσει. Δεν είναι σίγουρο ακόμη ποιος θα φύγει από τη λίστα. Θα είναι και ο Γουΐλι (σ.σ. Σεμέδο) στο ματς με την Ομόνοια, ο προπονητής θα αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει. Μετά το ματς της Κυριακής θα πάει στη Σαουδική Αραβία».

Για τη μετεγγραφή του Σεμέδο στην Αλ Φαϊσαλ: «Προέκυψε το ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία, οι εμφανίσεις του δεν έμειναν απαρατήρητες. Κάνει εκπληκτική χρονιά, είναι ένας ποδοσφαιριστής εντυπωσιακός, είναι το είδος των παικτών που αρέσουν στη Σαουδική Αραβία. Ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία να πάει εκεί, θα έχει και πιο ψηλό συμβόλαιο, όλες οι πλευρές έμειναν ικανοποιημένες. Ήμασταν σε διαπραγματεύσεις, ήθελε ο παίκτης να πάει και για αυτό πήγε. Είναι μεγάλα τα ποσά, δεν μπορώ να πω ποσό. Υπάρχουν μπόνους αν πετύχει κάποιους στόχους η ομάδα. Ο κ. Ουζουνίδης (σ.σ. ανέλαβε προπονητής στην Αλ Φαϊσαλί) επέμενε να πάρει τον παίκτη, είχε πολύ καλές συστάσεις».

Αν ενδιαφέρει ο Μπρούνο: «Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη συζήτηση ειδικά πριν το ματς με την Ομόνοια. Μας ενδιαφέρει οποιοσδήποτε καλός παίκτης είτε από Κύπρο είτε από το εξωτερικό. Πολύ πιθανόν να γίνει ακόμη μία μετεγγραφή, πολύ σύντομα θα έχουμε νεότερα».

Για τον αγώνα με την Ομόνοια: «Υπάρχει ιδιαιτερότητα στο ματς, ο κ. Μπεργκ ήταν στην Ομόνοια, πέτυχε πολλά, δεν μπορεί κανείς να αμφιβάλλει για την αξία του προπονητή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ