aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Με… καθαρό μυαλό και οργάνωση

Πάφος FC: Με… καθαρό μυαλό και οργάνωση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Πάφος FC θα βρεθεί στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στοχεύοντας στη νίκη. Η ομάδα θα ολοκληρώσει αύριο την προετοιμασία για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Μακάρειο Στάδιο, με το πρόβλημα του Αραγιούρι να απασχολεί τον Ζέλικο Κόπιτς. Ο Κροάτης προπονητής είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε αλλαγές και να προσαρμόσει τα πλάνα του στην άμυνα χωρίς την παρουσία του Φινλανδού. Ο Λαφράνς με τον Πανός θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ στις άλλες θέσεις θα αγωνιστούν οι ίδιοι που είχαν ξεκινήσει στο νικηφόρο παιχνίδι με την Ομόνοια. Ο Τόρες είναι καλύτερα και θα βρίσκεται στην αποστολή.

Από εκεί και πέρα αυτό που χρειάζεται η ομάδα της Πάφου είναι καθαρό μυαλό και οργάνωση στο παιχνίδι της, αφού ο αντίπαλος θα επιδιώξει μέσα στην έδρα του να κερδίσει και να πάρει βαθμολογική ανάσα. Ο προπονητής της Πάφος FC δούλεψε πολύ στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του, η οποία θα έχει πρώτο στόχο να μην δεχθεί γκολ.

Ο τερματοφύλακας Ρούντκο παρουσιάζεται σταθερός κάτω από τα δοκάρια και έχει κερδίσει την εκτίμηση. Αν μπορέσει η άμυνα να οργανωθεί θα κάνει και πιο εύκολη την αποστολή της ομάδας για να φθάσει στη νίκη. Η Παφιακή ομάδα έχει στόχο την είσοδο στην πρώτη εξάδα και μετά να κοιτάξει και πιο ψηλά, βάζοντας τον πήχη μέχρι και την έξοδο στην Ευρώπη. Για να πετύχει τους στόχους, θα πρέπει πρώτα να σταθεροποιήσουν την απόδοση όλοι οι ποδοσφαιριστές. Και πρωτίστως να αποδείξουν πως και σε παιχνίδια, όπως το προσεχές, έχουν τους τρόπους να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ