aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠάφος FC: Μαζεμένες οι αποχωρήσεις, τι ισχύει με Λαφράνς, Κονέ και Βαλακάρι

Πάφος FC: Μαζεμένες οι αποχωρήσεις, τι ισχύει με Λαφράνς, Κονέ και Βαλακάρι

Μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών θα αποχωρήσει σύντομα από το ρόστερ της Πάφος FC. Ο στόχος θα είναι, η απόκτηση νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, ρίχνοντας τον μέσο όρο ηλικίας αλλά και επενδύοντας στο πρόσωπό τους.

«Θα υπάρχουν αρκετές αποχωρήσεις αλλά στόχος είναι να μείνει ένας κορμός 13-15 παίκτών και να προστεθούν άλλοι 10. Θέλουμε να βασιστούμε περισσότερο σε νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές», τόνισε ο Πολύβιος Παλιούρας που μίλησε στον «Σπορτς 1».

Για τον Λαφράνς είπε ότι λήγει ο δανεισμός του και επιστρέφει στον ΑΠΟΕΛ, χωρίς να αδιαφορούν στην Πάφο για συνέχιση της συνεργασίας τους. Περί ενδιαφέροντος για τον Κονέ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου επισήμανε πως, τους ενδιαφέρουν αρκετοί παίκτες, «δεν μπορούμε να μπούμε σε ονοματολογία». «Επισήμως δεν έχουμε κάτι αλλά δεν νομίζω να θέλουμε να τον παραχωρήσουμε, από τη στιγμή που ήλθε και βοήθησε αμέσως», ήταν η θέση του για τον Βαλακάρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ