aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ικανοποιητική η σοδειά σε εβδομάδα με τρία ματς

Πάφος FC: Ικανοποιητική η σοδειά σε εβδομάδα με τρία ματς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν ήταν ό,τι πιο εύκολο αυτό που κατάφερε η Πάφος FC. Να μαζέψει εφτά βαθμούς σε τρία παιχνίδια, σε διάστημα εφτά ημερών. Κέρδισε την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα και προχθές πήρε βαθμό από την Ένωση στο Παραλίμνι, η οποία βρισκόταν στην καλύτερη αγωνιστική της κατάσταση από τότε που άρχισε το πρωτάθλημα. Γι’ αυτό και ο ένας βαθμός δεν ήταν άσχημος και το τελικό 1-1 δεν αφήνει δυσαρεστημένους τους γαλάζιους.

Η ομάδα του Κάμερον Τόσακ αντέδρασε αμέσως μετά το γκολ που δέχτηκε στο 20’, ισοφαρίζοντας στο 21’ με τον Μπεριγκό, ο οποίος μάλιστα είδε τον Κλέιμαν να του λέει «όχι» σε εκτέλεση πέναλτι στην εκπνοή του ημιχρόνου. Αν η Πάφος FC έπαιρνε προβάδισμα θα αύξανε κατά πολύ τις πιθανότητες για τρίτη σερί νίκη.

Ακόμη και στο δεύτερο ημίχρονο είχε κάποιες καλές φάσεις, όμως και πάλι δεν θεωρούν αποτυχία το τελικό 1-1. Ο Βαλακάρι, ο Αραγιούρι, ο Σιρό και ο Μπεριγκό είχαν πολύ καλή απόδοση, ενώ μετά από αρκετό διάστημα ο Νέμετς επανήλθε σε επίσημο παιχνίδι. Πέρασε αλλαγή στο 60’ στη θέση του Ράκελς, ενώ στο «Τάσος Μάρκου» έγραψε την πρώτη του εμφάνιση και ο Ανγκούλο. Ο επιθετικός από τη Βενεζουέλα αντικατέστησε τον Μπεσάρα στο 81’.

Η ομάδα της Πάφου ήθελε πολύ τη νίκη για να πετάξει πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, όμως, καιγόταν και ο αντίπαλός της για βαθμούς. Η προσοχή, πλέον, είναι στα δύο τελευταία ματς που ακολουθούν, για να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις στην κανονική περίοδο. Την Κυριακή θα φιλοξενήσει στο «Στέλιος Κυριακίδης» τον ΑΠΟΕΛ, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στη Λευκωσία τη Δόξα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ