aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Η ξεγνοιασιά, η επόμενη σεζόν και ο Νέμετς

Πάφος FC: Η ξεγνοιασιά, η επόμενη σεζόν και ο Νέμετς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο στόχος της παραμονής στην Α’ Κατηγορία επιτεύχθηκε για την Πάφος FC, μετά το 1-1 με την Ανόρθωση  στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η ικανοποίηση είναι δικαιολογημένη, γιατί η ομάδα πέρασε από δυσκολίες, όμως στην κρίσιμη περίοδο, μετά την αφαίρεση των εφτά βαθμών, έδειξε χαρακτήρα. Δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της περιόδου, μπορούν στην παφιακή ομάδα να αρχίσουν να καταστρώνουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν.

Με περιορισμένο αριθμό επιλογών, η Πάφος FC εξασφάλισε την παραμονή της στους μεγάλους του ποδοσφαίρου και δικαιολογημένα οι γαλάζιοι αισθάνονται περήφανοι για την δουλειά που έγινε. Κόντρα στην Ανόρθωση, ο Νέμετς, με το γκολ που σημείωσε έφθασε τα 15 γκολ και έπιασε τον Τρισκόφσκι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ. Ο Σλοβάκος έχει άλλα δύο παιχνίδια να δώσει, με Ένωση και Ερμή και είναι σε θέση να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ.

Πέραν του Νέμετς, η Πάφος FC είχε και άλλους πολύ σπουδαίους ποδοσφαιριστές, (όπως τους Ζίβουλιτς, Κουλς, Ανγκούλο, Μπάγκαρντ, Σιρόκ, Χολτ), που ανέβασαν το επίπεδο της ομάδας τους. Στο παιχνίδι, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο νεαρός Πέτρου, ο οποίος και σε προηγούμενα παιχνίδια, που αντικατέστησε τον Μολ, έδειξε πως έχει τα προσόντα να αναδειχθεί και να κάνει μεγάλη καριέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ