Πάφος FC: Φιλικό και ξεκαθάρισμα με Μπεριγκόντ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην Πάφος FC, ελπίζουν πως θα διεξαχθεί το σημερινό φιλικό με τη Βίσλα, για να μην έχουν τα ίδια όπως με την Γιαγκελόνια, η οποία ζήτησε να ακυρωθεί το μεταξύ τους φιλικό την τελευταία στιγμή. Ο Ζέλικο Κόπιτς, λίγες μόνος μέρες πριν από την επιστροφή των «γαλάζιων» στην Κύπρο, θα δει τους ποδοσφαιριστές του σε ένα φιλικό, στο οποίο θα τους μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής.

Παρά την συμφωνία που έχει επιτευχθεί με τον Τζέισον Πάντσεον, ο παίκτης μετέβη στην Αγγλία και θα επιστρέψει οικογενειακώς για μόνιμη εγκατάσταση στην Πάφο την άλλη εβδομάδα. Η απόκτηση του έμπειρου επιθετικού έχει φέρει μια ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας, που πλέον αισιοδοξεί πως και στη νέα περίοδο θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν έντονες συγκινήσεις. Το πιο πιθανό είναι πως μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει και η επιστροφή ή όχι στην ομάδα του Μπεριγκόντ, ενώ ετοιμάζονται και δύο ακόμη κινήσεις με ένα κεντρικό αμυντικό και ένα μέσο.

Η παφιακή ομάδα είχε μια έντονη παρουσία στο περσινό πρωτάθλημα, εξασφαλίζοντας βαθμούς από όλες σχεδόν τις ομάδες της πρώτης εξάδας. Άπαντες στην Πάφος FC ελπίζουν πως αυτή η άνοδος και βελτίωση που άρχισε από πέρσι θα έχει και συνέχεια. Παράλληλα, η ομάδα αποκτά και ψηλότερο βαθμό εμπειρίας και μαζί γίνεται πιο ανταγωνιστική. Το ζητούμενο είναι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να έχει συμπληρωθεί το ρόστερ στον απαιτούμενο βαθμό, έτσι ώστε να είναι σε θέση η ομάδα να κοιτάζει στα μάτια όλους τους αντίπαλους. Προβλέπεται σκληρό το νέο πρωτάθλημα και από την ανθεκτικότητα του έμψυχου δυναμικού θα κριθούν πολλά.

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ