aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC – Εθνικός: Για τους δικούς τους ξεχωριστούς λόγους

Πάφος FC – Εθνικός: Για τους δικούς τους ξεχωριστούς λόγους

Άκρως ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί απόψε στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η Πάφος FC υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας (19:00, Cablenet1), με τις ομάδες να θέλουν μόνο τη νίκη για τους δικούς τους ξεχωριστούς λόγους. Και οι δύο προέρχονται από ανεπιτυχή αποτέλεσμα και θα κυνηγήσουν το τρίποντο, από τη μια η Πάφος FC για να κάνει σημαντικό βαθμολογικό άλμα και από την άλλη ο ουραγός Εθνικός για να πλησιάσει τις ομάδες που προπορεύονται.

Η ομάδα της Άχνας σε 10 αγώνες αγνοεί τη νίκη, την οποία θα επιδιώξει να πανηγυρίσει σήμερα παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας. Η γηπεδούχος ομάδα έχει το πάνω χέρι, αλλά αν δεν παρουσιαστεί σοβαρή και απαιτητική μπορεί να της κάνει τη ζημιά ο αντίπαλος. Θα θελήσει να επιβάλει τον ρυθμό της, να επιβληθεί του αντιπάλου της και να είναι αποτελεσματική.

Ο Ντάρκο Μίλανιτς, ο τεχνικός της παφιακής ομάδας, δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Ντράγκομιρ και Κβίντα. Αποτελεί ερωτηματικό η παρουσία του Παλάσιος, που τραυματίστηκε στον αγώνα με τη δεύτερη ομάδα της Μπρέντφορντ για το «Korantina Cup».

Ο Ηλίας Χαραλάμπους, που αναμένεται να προβεί και πάλι σε αλλαγές, μετρά την επάνοδο του Φόλμπρεχτ, η παρουσία του οποίου θεωρείται δεδομένη στο αρχικό σχήμα. Αποτελεί ερωτηματικό η συμμετοχή των Χουντόμπιακ και Ζάκπα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ