aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣΠάφος FC: Επιθετική ενίσχυση στο παρά πέντε, πήρε τον Αμπντουραχίμι

Πάφος FC: Επιθετική ενίσχυση στο παρά πέντε, πήρε τον Αμπντουραχίμι

Στην απόκτηση του Μπεσάρτ Αμπντουραχίμι με τη μορφή δανεισμού από τον Ακρίτα προχώρησε η Πάφος FC, στο παρά πέντε.

Ο Σκοπιανός ακραίος επιθετικός άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος με τη φανέλα της ομάδας της Χλώρακας, πείθοντας τον Χένινγκ Μπεργκ ότι μπορεί να αποτελέσει μια επιπλέον αξιόλογη επιλογή στην επίθεση. Οι δύο ομάδες τα «βρήκαν» και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Αμπντουραχίμι θα αγωνίζεται στην Πάφος FC για το υπόλοιπο της σεζόν.

Πρόκειται για έμπειρο ποδοσφαιριστή με πλούσια καριέρα στο εξωτερικό, σε Ισραήλ, Βέλγιο, Καζακστάν, Ιαπωνία, Σκόπια, Αλβανία, Ρουμανία, Σλοβενία και Κροατία. Το Καλοκαίρι του 2021 αποκτήθηκε από τον Ακρίτα και αποτέλεσε σημείο αναφορά στην επίθεση της ομάδας, καταγράφοντας 31 συμμετοχές και σκοράροντας 10 γκολ. Είναι επίσης 12 φορές διεθνείς με τα Σκόπια.

Θυμίζουμε, το παράθυρο για δανεισμό ποδοσφαιριστών από μία κυπριακή ομάδα σε άλλη μέχρι (αλλά όχι από ομάδα του εξωτερικού) παραμένει «ανοιχτό» μέχρι τα μεσάνυχτα της 30ης Σεπτεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ