aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ενισχύει το κέντρο της άμυνας με Χοακίν

Πάφος FC: Ενισχύει το κέντρο της άμυνας με Χοακίν

Ενισχύεται κι’ άλλο η Πάφος FC! Η παφιακή ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Χοακίν Βαρέλα, ο οποίος είναι μέλος της Εθνικής Ελπίδων της Ουρουγουάης, είναι 21 χρόνων και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού.

Αναλυτικά: «Ακόμη ένα διεθνή ποδοσφαιριστή προσθέτει στο δυναμικό της η ομάδα μας. Αυτή τη φορά πρόκειται για τον διεθνή Ουρουγουανό με Ισπανικό διαβατήριο ποδοσφαιριστή, Joaquín Varela. O Joaquín Varela είναι 21 ετών (27/06/1998) και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Είναι μέλος της Εθνικής ομάδας Ελπίδων της Ουρουγουάης και ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής νέων της χώρας του. Τελευταία του ομάδα η CA Fénix Ουρουγουάης ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Deportivo Villa Española και Defensor Sporting Club Ουρουγουάης καθώς και στη CF Pachuca Μεξικού. Καλωσορίζουμε το Joaquín στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ