aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΠάφος FC - Δόξα: Μία σου και μία μου…

Πάφος FC – Δόξα: Μία σου και μία μου…

Στο ποδόσφαιρο, υπάρχει ένας άγραφος νόμος που λέει ότι «δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος». Χθες, στο «Στέλιος Κυριακίδης» η παράσταση ήταν για έναν, όμως η… μπίλια σταμάτησε στην ισοπαλία (1-1)! Η Πάφος FC δημιούργησε 14 τελικές για γκολ, οι μισές εξ αυτών στο στόχο, ενώ η Δόξα όλη κι όλη 1 προσπάθεια για τέρμα επιχείρησε, έχοντας όμως μπασκετική ευστοχία! Οι γηπεδούχοι που είχαν «κατασκηνώσει» στο δεύτερο μισό του χώρου δράσης, ξέχωρα από την κατοχή της μπάλας (64%) κέρδισαν 11 κόρνερ έναντι μόλις 3 τριών των φιλοξενούμενων!

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του 90λεπτου, το γήπεδο έγερνε μόνο σε μία εστία, με τον Σισκόφσκι να λέει «όχι» σε 6 φάσεις, κερδίζοντας αναμφίβολα τον τίτλο του πολυτιμότερου για τους πράσινους της Κατωκοπιάς, οι οποίοι μάλιστα είχαν ανοίξει το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Εμπραλίτζε στο 27ο λεπτό (έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο).

«Η αντίπαλος ήταν καλύτερη, δεν κάναμε το γνωστό μας παιχνίδι», παραδέχθηκε ο πρόεδρος της Δόξας, την ίδια ώρα που ο Ζάιρο, ο σκόρερ της Πάφος FC στο 67ο λεπτό, έπαιρνε την ευθύνη πάνω του: «Δεν ήταν δίκαιο το σκορ, μπορούσαμε να σκοτώσουμε το παιχνίδι νωρίς. Παίρνω την ευθύνη για τις ευκαιρίες που έχασα». Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, βλέπετε, μέτρησε 6 τελικές, βλέποντας 10 λεπτά μετά το γκολ που πέτυχε την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι σε κεφαλιά που επιχείρησε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ