aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΠάφος FC – Δόξα 1-1: Οι γαλάζιοι έβγαλαν την υποχρέωση και περιμένουν αντίπαλο στους «4»...

Πάφος FC – Δόξα 1-1: Οι γαλάζιοι έβγαλαν την υποχρέωση και περιμένουν αντίπαλο στους «4» (vid)

Η Πάφος είναι και τυπικά στους «4» του κυπέλλου, μετά το αποψινό 1-1 με τη Δόξα στο «Στέλιος Κυριακίδης». Έτσι κι αλλιώς, το 4-1 με το οποίο είχε νικήσει στην Περιστερώνα ήταν… μη ανατρέψιμο, κάτι που αποδείχτηκε απόψε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Είναι η πρώτη ομάδα που πέρασε στα ημιτελικά και περιμένει τα τι θα γίνει στους άλλους τρεις επαναληπτικούς (ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια 2-1, Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΛ 0-1, Ανόρθωση-Ολυμπιακός 1-2).

Αν εξαιρεθεί η δεκάλεπτη διακοπή (50’-60’) για πρόβλημα στον έναν εκ των δύο προβολέων της ανατολικής, δεν είχε κάτι αξιοσημείωτο το παιχνίδι. Οι δύο προπονητές Χένινγκ Μπεγκ και Κώστας Σακκάς, συμβιβάστηκαν με τη μοίρα της ομάδας του, προχωρώντας σε πολλές αλλαγές. Έτσι, το παιχνίδι έμοιαζε με επίσημο φιλικό.

Οι γαλάζιοι ήταν καλύτεροι, σκόραραν στο 18’ με πλασέ του Χέσνταντ, όμως δεν αξιοποίησαν περαιτέρω την υπεροχή τους. Κάτι που έδωσε την ευκαιρία στους πράσινους να ισοφαρίσουν στο 83’ με κεφαλιά του Τρούγιτς.

H TAYTOTHTA TOY AΓΩΝΑ

Πάφος FC (Χένινγκ Μπεργκ): Ίβουσιτς, Μπάιριτς, Κβίντα,Χότσκο, Δημητρίου, Χέσταντ (90’+2 Πελάζιο), Βαλακάρι (80′ Παπαστυλιανού), Ντράγκομιρ,  Ταβάρες, Αμπντουραχίμι (80′ Ζουνούνιο), Μπετανκόρ (80′ Ναμ).

Δόξα (Κώστας Σακκάς): Κωνσταντίνου, Αντενόν, Ογιάλα, Ναγκάρ, Μέσκα (67′ Τρούγιτς), Ίλιτς, Τιτζιανί (67′ Μπένι), Αμντουλαχί (67′ Τραϊτσέφσκι), Παυλίδης, Φασουλιώτης, Ερέρα.

Σκόρερ: Χέσταντ 18′ / Τρούγιτς 84′

Κίτρινες: – / Αμπντουλαχί

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Στέλιος Κυριακίδης».

Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης.

Α’ Βοηθός: Τουμάζου Ανδρέας.

Β’ Βοηθός: Σάββα Γιώργος.

4ος: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης.

VAR: Αντωνίου Μάριος.

AVAR: Ηροδότου Ξένια.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννου Μιχάλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ