aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Διέλυσαν (και) τις αμφιβολίες

Πάφος FC: Διέλυσαν (και) τις αμφιβολίες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εκεί που είχαν αρχίσει να πυκνώνουν τα μαύρα σύννεφα, η νίκη της Πάφος FC επί της Νέας Σαλαμίνας πρόλαβε τους κεραυνούς και τις αστραπές. Οι ποδοσφαιριστές ανέλαβαν τις ευθύνες τους και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη και μαζί να διαλύσουν τις αμφιβολίες. Η νίκη με το στενό 1-0, είναι μεγάλων διαστάσεων και αποτελεί μια απόδειξη, πως η ομάδα χρειάζεται ηρεμία για να επανέλθει και η αυτοπεποίθηση στις τάξεις των ποδοσφαιριστών. Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει, είναι κατά πόσο σήμερα ή αύριο θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής, για να πιάσει δουλειά και να μην χαθεί άλλος χρόνος. Από τις πληροφορίες που βγήκαν προς τα έξω, είναι ξεκάθαρο πως έχει επέλθει συμφωνία με ξένο προπονητή. Θα έχει δύσκολη αποστολή, ωστόσο θα έχει και την βοήθεια του Τζέρεμι Στιλ, οποίος όλο αυτό το διάστημα από την θέση του τεχνικού διευθυντή ανέλαβε την ευθύνη της ομάδας, με στόχο να την βγάλει από τα αδιέξοδα.

Αυτό που έκανε αίσθηση μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα, είναι πως ο κόσμος, αυτή την φορά αναγνώρισε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και τους χειροκρότησε στο τέλος. Αυτή η χημεία μεταξύ κόσμου και ομάδας ήταν αναγκαία να επανέλθει και φάνηκε πως θετική  συμπαράσταση, ενίσχυσε ακόμη πιο πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Η προσοχή από σήμερα είναι και στην προετοιμασία της παφιακής ομάδας για το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ στη Λάρνακα. Πρόκειται  για μια δύσκολη έξοδο, στην οποία η Πάφος FC καλείται να παρουσιαστεί πανέτοιμη για να διεκδικήσει βαθμούς ή βαθμό, που θα την ανεβάσει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ