aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠάφος FC-Αρης: Κέρδισε το ποδόσφαιρο

Πάφος FC-Αρης: Κέρδισε το ποδόσφαιρο

Το χθεσινό παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης», ο Άρης μπορούσε να κερδίσει και δεν κέρδισε, ενώ η Πάφος FC μπορούσε να χάσει και δεν έχασε. Το τελικό 2-2, βρήκε εν τέλει αμφότερους απογοητευμένους. Τους φιλοξενούμενους γιατί προηγήθηκαν δύο φορές (Κακόριν 15′ π., Μπένγκτσον 45’+2) και δεν έφτασαν στο ζητούμενο.

Γιατί, επίσης, είχαν στα χέρια τους τη νίκη ώς το 80ό λεπτό, αλλά έφυγαν με την ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι; Ήθελαν τη νίκη μέσα στην έδρα τους για να ισοβαθμήσουν με τον αντίπαλο και τελικά, με ήρωα τον Βαλακάρι που σκόραρε δις (25’ π., 81’) έσωσαν τον βαθμό, ο οποίος δεν τους… αρκεί! «Οι ισοπαλίες δεν βοηθάνε», παραδέχθηκε, εξάλλου, ο Μπεργκ.

Ποιος κέρδισε τελικά; Το ίδιο το ποδόσφαιρο. Παράδοξα και ανέλπιστα για τη σημαντικότητα του 90λέπτου, παίχτηκε μεγάλη μπάλα. Ο λίγος κόσμος (3.153 εισιτήρια) καθηλώθηκε από τη διακύμανση του σκορ, τις πολλές φάσεις, το σασπένς και την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Όσοι πήγαιναν προς το γήπεδο, δεν πίστευαν ότι θα παρακολουθούσαν παιχνίδι-διαφήμιση για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Έφυγαν άκρως χορτασμένοι! Είδαν τον καταλογισμό τριών πέναλτι εκ των οποίων το ένα ακυρώθηκε για οφσάιντ (ανατροπή Βαλακάρι από Αλβες 38΄). Είδαν τέσσερα γκολ και άλλο ένα που σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ (Μαγιαμπέλα 78΄).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ