aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠάφος FC-Άρης: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα

Πάφος FC-Άρης: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα

Θα καρπωθεί, άραγε, η Πάφος FC το τρίτο τρίποντο σε τέσσερις αγωνιστικές, ξεπροβάλλοντας πλέον πολύ πιο… απειλητικά στον ορίζοντα της διεκδίκησης μίας θέσης στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ; Ο Άρης, μήπως, θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη βαθμολογική του θέση, κάνοντας άλλο ένα βήμα προς την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου; Η απάντηση θα δοθεί σήμερα όταν οι δείκτες των ρολογιών δείξουν 21:00. Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα της μάχης στο «Στέλιος Κυριακίδης» θα ρίξει άπλετο φως σχετικά με τον ξεκάθαρο στόχο που θα έχουν οι αποψινοί μονομάχοι στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Βλέπετε, αλλιώς θα διαμορφωθούν τα βαθμολογικά δεδομένα σε περίπτωση που κερδίσει ο Άρης, αφού θα ανέβει -με αγώνα περισσότερο- στο τρίτο σκαλοπάτι και αλλιώς εάν η Πάφος FC προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς. Όχι μόνο θα πιάσει τον αντίπαλο στους 45 βαθμούς, αλλά θα προσπεράσει την Ανόρθωση, η οποία αντιμετωπίζει αύριο τον Απόλλωνα. Τα πάντα κρέμονται από μία λεπτή κλωστή, με την ώρα της αλήθειας (για όλους) να πλησιάζει.

Οι Ντάρκο Μίλανιτς και Αλεξέι Σπιλέφσκι έχουν προετοιμάσει καταλλήλως τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του 90λεπτου, στήνοντας ο καθένας τις δικές του «παγίδες» ώστε να φρενάρουν αγωνιστικά τον αντίπαλο. Αμφότεροι οι προπονητές, αναγνωρίζουν τον βαθμό δυσκολίας που έχει η αποψινή αποστολή για την ομάδα τους. Ξέχωρα από τη δυναμική, τα αποτελέσματα των τριών αγώνων που έδωσαν μεταξύ τους αντικατοπτρίζουν το αμφίρροπο των 90λεπτων (1-1, 1-1, 1-2).

Ο Μίλανιτς δεν υπολογίζει στον Χάμαντι (τιμωρημένος) και ο Σπιλέφσκι στους Καζού, Κβάσιουκ (τιμωρημένοι), Μουσούντα (τραυματίας).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ