aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣΠάφος FC – Ακρίτας 3-1: Σβηστά στους «8» (vid)

Πάφος FC – Ακρίτας 3-1: Σβηστά στους «8» (vid)

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης η Πάφος FC επικράτησε με 3-1 του Ακρίτα στο «Στέλιος Κυριακίδης», σε αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Coca-Cola και έγινε η έκτη ομάδα που παίρνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.

Χάρις σε γκολ των Αμπντουραχίμι (12’), Ζάιρο (69’) και Σεμέδο (90’) οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση. Οι μαζεμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα από τον Χένινγκ Μπεργκ επηρέασαν τους γαλάζιους που δυσκολεύτηκαν στη δημιουργία, παρά το γεγονός ότι είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης. Η εικόνα της ομάδας βελτιώθηκε μετά την τριπλή αλλαγή και την είσοδο των Ζάιρο, Τάνκοβιτς και Κανέ στο ματς (58’), με τους Ζάιρο και Σεμέδο να «κλειδώνουν» τη νίκη.

Ο Ακρίτας που επίσης προχώρησε σε αλλαγές, ήταν σχεδόν ακίνδυνος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και σε παθητικό ρόλο. Το φοβερό γκολ του Άμπραχαμ (83’) αναπτέρωσε τις ελπίδες της ομάδας του Μπρούνο Ακράποβιτς, που είχαν την ευκαιρία στο 88’ με τον ίδιο παίκτη να φέρουν το ματς στα ίσα, ωστόσο τελικά δεν απέφυγαν την ήττα που έφερε τον αποκλεισμό.

Ολυμπιακός, Ομόνοια, ΑΕΛ, Νέα Σαλαμίνα και Δόξα οι υπόλοιπες πέντε ομάδες που εξασφάλισαν θέση στους «8» της διοργάνωσης, ενώ εκκρεμούν ακόμα οι αναμετρήσεις Ανόρθωση – ΕΝΠ και ΑΠΟΕΛ – Άρης.


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πάφος FC (Χένινγκ Μπεργκ): Ολαθάμπαλ, Ικόκο, Παλάσιος, Κβίντα, Ζουνίνιο, Χότσκο (58′ Κανέ), Πελάζιο, Βαλακάρι (58′ Τάνκοβιτς), Αμπντουραχίμι (58′ Ζάιρο), Σεμέδο (90’+3 Ταβάρες), Μπετανκόρ (65′ Χέσταντ).

Ακρίτας (Μπρούνο Ακράποβιτς): Καστελάνι, Σέχιτς, Κόρατς, Ντραμέ, Καραγιάννης (46′ Σαραβάνια), Πογκέν, Εράσο, Κλεμέντε (58′ Άμπραχαμ), Γαβριήλ (66′ Ζουνίνιο), Λόπες, Αμπντουσαλάμοφ (58′ Πικής).

Σκόρερ: Αμπντουραχίμι 12′, Ζάιρο 69′, Σεμέδο 90′ / Άμπραχαμ 83′

Κίτρινες: – / Λόπες, Καραγιάννη, Σαραβάνια

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Στέλιος Κυριακίδης».

Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης.

Α’ Βοηθός: Κωμοδρόμος Ηράκλης.

Β’ Βοηθός: Κοντεμενιώτης Γιώργος.

4ος: Φελλάς Κωνσταντίνος.

VAR: Αντωνίου Μάριος.

AVAR: Σάββα Γιώργος.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Καπιτανής Κώστας.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ