aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος: Δείγμα της ποιότητάς της!

Πάφος: Δείγμα της ποιότητάς της!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην Πάφο είχαν πολύ καιρό να νιώσουν τόσο όμορφα. Η ομάδα τους κέρδισε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος και νιώθουν πιο ασφαλείς για τη συνέχεια. Η ομάδα έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πολύ κοντά στον στόχο της παραμονής στην Α’ Κατηγορία. Ποδοσφαιριστές «κλειδιά» έχουν πιάσει ταβάνι στην απόδοσή τους και βοηθούν την ομάδα τους να κερδίζει τα παιχνίδια.

Οι Ράσιτς, Νέμετς, Ντόβμπνια και οι υπόλοιποι, αποδεικνύουν πως έχουν τις δυνατότητες να οδηγήσουν την ομάδα στην υλοποίηση του στόχου της. Σε αδρές γραμμές, η Πάφος FC βγήκε νικήτρια πολλές φορές φέτος. Βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει με αποκορύφωμα την αφαίρεση των επτά βαθμών και οι τελευταίες τρεις διαδοχικές νίκες αποτελούν το επιστέγασμα της ποιότητας που έδειξε κόντρα και σε αντιπάλους με πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Η ικανοποίηση από την εκτός έδρας νίκη επί της Αλκής κράτησε μόνο λίγες ώρες, καθώς τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές ξέρουν πως θα πρέπει να είναι σωστοί μέχρι το τέλος. Ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Δόξα, το ερχόμενο Σάββατο, όπου και σε αυτό τον αγώνα ο στόχος θα είναι οι τρεις βαθμοί που θα φέρουν την ομάδα πιο κοντά στον στόχο της.

Χρειάστηκε και η βοήθεια από τον πάγκο για να καταφέρει η Πάφος FC να γυρίσει το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου. Ο Ράσιτς πέρασε ως αλλαγή και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, ενώ βοήθησαν και οι άλλοι δύο, Λουλίνια και Φόλμπρεχτ. Και οι τρεις πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου «Αμμόχωστος», όταν η ομάδα τους ήταν πίσω στο σκορ με 0-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ