aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠαφίτικο… λουκούμι για τον Απόλλωνα! (vid)

Παφίτικο… λουκούμι για τον Απόλλωνα! (vid)

Πήγε να τα βρει για λίγο σκούρα, αλλά αυτή τη φορά είχε τον τρόπο να πάρει το ζητούμενο και να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο Απόλλωνας, τον εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής απέναντι στην Πάφο, και μετά τις ισοπαλίες με ΑΕΛ (1-1) και Νέα Σαλαμίνα (0-0), κατάφερε να κερδίσει με 2-0 και να χαροποιήσει τον κόσμο του.

Οι κυανόλευκοι του Σωφρόνη Αυγουστή, με σκόρερ τους  Σαρδινέρο (18’) και Μάγκλιτσα (60’), απέδρασαν με το «διπλό» από το «Στέλιος Κυριακίδης», σε ένα παιχνίδι στο οποίο αν και επιβλήθηκαν της αντιπάλου τους, μπορούσαν σε κάποιες περιπτώσεις να «πληγωθούν», καθώς οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι και είχαν 3-4 αξιόλογες φάσεις, ενώ λανθασμένα τους ακυρώθηκε ένα γκολ στο 43’.

Ο Απόλλωνας ισοβαθμεί με τον ΑΠΟΕΛ στους 39 βαθμούς στην τρίτη θέση, ενώ η Πάφος παρέμεινε στην 8η θέση και στους 21 πόντους.

Πάφος FC (Λούκας Έλσνερ): Κόπριβετς, Γκαμπόφς, Όριτς, Γκουλόν (27′ Πικραμένος), Γιάνζα, Σταύρου (74′ Δημοσθένους), Φυλακτού, Ταραβέλ, Γιαγκουδάκης, Ντεούλ (63′ Ζαχαρίου), Σικόρσκι.

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Ζάντερ, Γιάκολις (64′ Παπουλής), Σατσέτι, Άλεφ, Σαρδινέρο (81′ Χατζηβασίλης), Ντα Σίλβα (76′ Σελάγια), Μάγκλιτσα.

Σκόρερ: 18′ Σαρδινέρο, 60′ Μάγκλιτσα.

Κίτρινες: 64′ Γιάνζα.

Αποβολές: -/-.

Στάδιο: «Στέλιος Κυριακίδης»

Διαιτητής: Κώστας Ψευδιώτης.

Α’ βοηθός: Ιωάννης Λαζάρου.

Β’ βοηθός: Μιχάλης Μαρίνου.

Τέταρτος: Γιάννης Αναστασίου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Πανίκος Καΐλης.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ