aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΣεργίδης: «Θα σεβαστούμε την Α’ Κατηγορία, αλλά θα μας σεβαστεί και αυτή»

Σεργίδης: «Θα σεβαστούμε την Α’ Κατηγορία, αλλά θα μας σεβαστεί και αυτή»

Οι πλείστοι είχαν καταδικασμένη την ΠΑΕΕΚ προτού καν αρχίσει το πρωτάθλημα όμως η προσφυγική ομάδα στην ιστορική πρώτη συμμετοχή της στα σαλόνια των μεγάλων πάει να διαψεύσει όσους προέτρεξαν να την στείλουν χωρίς «μάχη» στη Β’ Κατηγορία. Μετά τη νίκη επί του Εθνικού στη 2η αγωνιστική η ομάδα του Μάκη Σεργίδη έβαλε άλλο ένα βαθμό στο σακούλι με το ισόπαλο 0-0 κόντρα στον Άρη στο Μακάρειο το βράδυ της Παρασκευής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Δεν άρχισε καλά για εμάς o αγώνας, είχαμε τακτικά προβλήματα. Στο δεύτερο μέρος βελτιώθηκαν τα παιδιά. Αξίζουν συγχαρητήρια για την μεγάλη προσπάθεια. Παίρνουμε τα θετικά και προχωράμε. Έρχεται ακόμη ένας δύσκολος αγώνας. Αυτό που είπαμε, είναι πως θα σεβαστούμε την πρώτη κατηγορία και θα μας σεβαστεί κι αυτή. Είμαστε ευχαριστημένοι, χρειαζόμαστε βελτίωση μέσω δουλειάς. Εύκολος αγώνας για μας φέτος, δεν υπάρχει. Είμαστε μια ομάδα που τα προγνωστικά δεν είναι μαζί μας. Δουλεύουμε κυρίως στην ψυχολογία, είναι δύσκολο για τους παίκτες να γνωρίζουν πως είναι το αουτσάιντερ. Δουλεύουμε για να πάρουμε βαθμούς και με τις μεγάλες ομάδες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ