aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΣεργίδης: «Πολλές στροφές και προσπαθούμε να τις διαβούμε με το μικρό μας... ποδηλατάκι»

Σεργίδης: «Πολλές στροφές και προσπαθούμε να τις διαβούμε με το μικρό μας… ποδηλατάκι»

Ως έναν αγώνα με πολλές στροφές χαρακτήρισε το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ο προπονητής της ΠΑΕΕΚ Μάκης Σεργίδης, σε δηλώσεις του μετά την ήττα από την ΑΕΛ. Η προσφυγική ομάδα, πρόσθεσε, προσπαθεί να διαβεί τις στροφές αυτές με το μικρό της… ποδηλατάκι.

Τόνισε ότι η μετάβαση απο τη δεύτερη στην πρώτη κατηγορία θέλει χρόνο και δουλειά, αφού η ομάδα της Κερύνειας θέλει να είναι ένα σοβαρό σωματείο στην Α’ κατηγορία, που ήρθε για να παίξει και όχι να καταστρέψει…

Όσα δήλωσε ο Μάκης Σεργίδης:

«Ήταν πολύ δύσκολη η διαχείριση αυτή της εβδομάδας για εμάς. Ο αγώνας της Δευτέρας μας άφησε πολύ καταπόνηση. Μας άφησε προβλήματα με τραυματισμούς και κάρτες. Περισσότερο ήταν η ψυχολογική κόπωση για τον τρόπο που χάσαμε από τον ΑΠΟΕΛ. Παρόλα αυτά προετοιμαστήκαμε για να αντιμετωπίσουμε ένα ακόμη πολύ καλό κλαμπ. Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου, βλέπω ότι η δουλειά που γίνεται αποδίδει καρπούς.

Είμαστε σε έναν αγώνα με πολλές στροφές και προσπαθούμε να τις διαβούμε με το μικρό μας ποδηλατάκι. Είπα πολλές φορές ότι η μετάβαση από την δεύτερη στην πρώτη κατηγορία θέλει πολύ χρόνο και δουλειά. Θέλουμε να είμαστε ένα σοβαρό σωματείο Α’ κατηγορίας. Είναι πολύ τιμητικό για μας και για τον Μάριο Δημητρίου που πήρε κλήση στην Εθνική.

Είπαμε από το ξεκίνημα ότι ήρθαμε να παίξουμε και όχι να καταστρέψουμε. Με το ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη ιδιαιτερότητα που μείναμε με 10 παίκτες από πολύ νωρίς, σκοπός μας είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Για τoν Παναγιώτου: «Είναι ένας από τους παίκτες αυτής της ομάδας, δουλεύει κάθε εβδομάδα και παίρνει τις ευκαιρίες του. Ιστορία γράφουν οι παρόντες και για μένα ο Παναγιώτης έκανε ένα αρκετά καλό παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ