aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΣεργίδης: «Να μην ντρέπονται να λένε πως είναι με την ΠΑΕΕΚ»

Σεργίδης: «Να μην ντρέπονται να λένε πως είναι με την ΠΑΕΕΚ»

Ο Μάκης Σεργίδης παρουσιάστηκε προσγειωμένος στη συνέντευξη Τύπου, παρά τη μεγάλη νίκη της ΠΑΕΕΚ εις βάρος της Ομόνοιας. Ξεχωρίζει πάντως η αναφορά του για τον κόσμο, να μην ντρέπονται όσοι είναι κάτω των 45 ετών να λένε πως είναι με την ομάδα της Κερύνειας, προφανώς εννοώντας όσους γεννήθηκαν μετά την τουρκική εισβολή του 1974.

«Ήταν μεγάλη νίκη για την ομάδα μου. Είχαμε δύσκολους αγώνες, κλείσαμε την πόρτα των αποδυτηρίων και αφήσαμε εκτός την απογοήτευση, την πικρία και τα σχόλια που μας καταδίκασαν. Χρειαζόμασταν μια νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου, το δικαιούμασταν από προηγουμένως ήρθε σήμερα και είναι σημαντικό. Είναι σημαντικό από αύριο το πρωί να σταθούμε ξανά όλοι συγκεντρωμένοι για να συνεχίσουμε την τεράστια προσπάθεια. Γίνεται απίστευτη προσπάθεια. Τους έδωσα συγχαρητήρια στις ήττες, φανταστείτε τι γίνεται στις νίκες», δήλωσε ο αρχικά ο Κύπριος προπονητής.

Ακολούθως αναφέρθηκε και στον κόσμο: «Δεν ξέρω ποια θα είναι η έκβαση της πορείας μας, ελπίζω με αυτές τις εμφανίσεις κάποιοι άνθρωποι, κάτω των 45 χρόνων και έχει σημασία που λέω αυτό τον αριθμό, να μην ντρέπονται να λένε ότι είναι με την ΠΑΕΕΚ. Η ομάδα μεγαλώνει και θέλουμε να γίνει μια ομάδα Α’ Κατηγορίας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ξανά στα αγωνιστικά: «Μπορούσαμε να μην ήμασταν στους τέσσερις αλλά η μετάβαση από την β’ κατηγορία στην α’ κατηγορία δεν είναι εύκολο. Την ποιότητα και την εμπειρία αν δεν την έχεις πρέπει την δουλέψεις. Θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις και αν δείξει η ομάδα ότι μπορεί να κρατηθεί θα τα δώσουμε όλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ