aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΣεργίδης: «Δεν ξέρω αν έχουμε χρόνο, δεν ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα είμαστε του χρόνου...»

Σεργίδης: «Δεν ξέρω αν έχουμε χρόνο, δεν ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα είμαστε του χρόνου…»

Έχει πολλά ακόμα να μάθει η ΠΑΕΕΚ, ανέφερε μετά την ήττα (2-1) από την Ομόνοια, ο προπονητής της προσφυγικής ομάδας Μάκης Σεργίδης. Δεν ξέρει όμως, όπως είπε, αν έχουν τον χρόνο στην προσφυγική ομάδ, αφού δεν ξέρουν σε ποια κατηγορία θα είναι του χρόνου.

Όσα δήλωσε ο Μάκης Σεργίδης:

«Ήρθαμε σε ένα δύσκολο αγώνα, είναι δύσκολη έδρα όταν κάποιος παίζει με την Ομόνοια ειδικά μια ομάδα όπως του βεληνεκούς μας. Είμαστε νέοι στην κατηγορία και έχουμε πολλά να μάθουμε αλλά δεν ξέρω αν θα έχουμε το χρόνο γιατί δεν ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα είμαστε του χρόνου. Κάποιες φορές τα λάθη στοιχίζουν και κάποτε όχι. Η προσπάθεια είναι τεράστια από τους λίγους ανθρώπους της ΠΑΕΕΚ και πρέπει να τη σέβονται όλοι. Νιώθω ότι η ομάδα μέχρι στιγμής είναι αξιοπρεπής κι έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Δεν είμαστε κοντά ακόμη σε μετεγγραφή. Προσπαθούμε να προσελκύσουμε κάποιους παίκτες. Δύσκολα μπορούμε να έχουμε στα συμβόλαια και τη νέα χρονιά. Θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος της μετεγγραφικής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ