aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΣεργίδης: «Δεν είναι εύκολο να κάνουμε την έκπληξη σε διπλούς αγώνες»

Σεργίδης: «Δεν είναι εύκολο να κάνουμε την έκπληξη σε διπλούς αγώνες»

Απόλυτα ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του στο ισόπαλο 1-1 με την ΑΕΚ στην «Αρένα, στον πρώτο αγώνα της δεύτερης φάσης του κυπέλλου, δήλωσε ο τεχνικός της ΠΑΕΕΚ Μάκης Σεργίδης. Ο προπονητής της προσφυγικής ομάδας ανέφερε ότι είναι πολύ δύσκολο σε διπλούς αγώνες να κάνει γίνει έκπληξη κόντρα σε πιο δυνατή ομάδα, όμως τόνισε ότι θα παλέψουν για τους στόχους τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Το κύπελλο μπορεί να χαρακτηριστεί και θεσμός των εκπλήξεων. Δεν είναι εύκολο πραγματικά για εμάς σε διπλούς αγώνες, ιδιαίτερα με μία τόσο καλή ομάδα, να γίνει έκπληξη. Οι παίκτες έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις. Έμειναν πιστοί στο πλάνο και ήμασταν πολύ κοντά στο να πάρουμε τη νίκη που απλά θα ήταν καλό σκορ για τη ρεβάνς.

Ήρθαμε εδώ με δύο στόχους, να γίνει διαχείριση χρόνου των παικτών και να πάρουμε ένα σκορ που να μας δίνει ελπίδες για τον επαναληπτικό στο Μακάρειο. Ο αγώνας πλέον μπαίνει στο συρτάρι και τώρα έχουμε λίγες μέρες μπροστά μας για να δούμε τη συνέχεια. Έχουμε να παίξουμε με Ομόνοια και Πάφος FC. Έχουμε τους δικούς μας στόχους και γι΄ αυτούς παλεύουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ