aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΣεργίδης: «Δεν διαγράφει ότι ζήσαμε δύο χρόνια»

Σεργίδης: «Δεν διαγράφει ότι ζήσαμε δύο χρόνια»

Απογοητευμένος ήταν ο Μάκης Σεργίδης μετά τη βαριά ήττα της ΠΑΕΕΚ με 4-0 από τον Εθνικό στο Μακάρειο, για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Ο τεχνικός της Κερυνειώτικης ομάδας παραδέχθηκε πως έχει δυσκολέψει αφάνταστα η προσπάθεια παραμονής στην Α’ Κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Κέρδισε δίκαια το παιχνίδι ο Εθνικός και συγχαρητήρια σε αυτούς. Είχε απίστευτα ποσοστά ευστοχίας. Τα λόγια που είπα στους παίκτες στα αποδυτήρια είναι πως όποια και να είναι η έκβαση αυτής της πορείας είμαι περήφανος για την πορεία που κάναμε φέτος για όλα τα παιδιά. Για την προσπάθεια που έκαναν. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τους 3-4 Κερυνειώτες που έχουν δώσει τα πάντα. Όπως και να κλείσει αυτή η χρονιά είναι μια χρονιά περηφάνιας. Το σκορ δεν αφήνει καλή εικόνα, όμως δεν διαγράφει ότι έχουμε ζήσει αυτές τις δύο χρονιές. Να παρουσιαστούμε στα υπόλοιπα ανταγωνιστικοί και αξιοπρεπής. Η ΠΑΕΕΚ δεν είναι απλά ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά αντιπροσωπεύει πολλές αξίες»

Αν υπάρχουν ελπίδες παραμονής: «Βαθμολογικά υπάρχουν πιθανότητες, όμως ας είμαστε ρεαλιστές, η κατάσταση έχει δυσκολέψει τον τελευταίο καιρό. Έχουμε αρκετές απουσίες. Είναι η επέμβαση στον Αριστοτέλους, επίσης δύσκολα ο Νάντο αποφεύγει την επέμβαση. Έχουμε μάθει να ζούμε με αυτά. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσπαθούμε με σεβασμό προς την κατηγορία και τους αντιπάλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ