aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΣεργίδης: «Από καταδικασμένη, υπολογίσιμη. Σήμερα το ένιωσα…»

Σεργίδης: «Από καταδικασμένη, υπολογίσιμη. Σήμερα το ένιωσα…»

Περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του και την αυταπάρνηση που επιδεικνύουν στους αγώνες της ΠΑΕΕΚ δήλωσε ο τεχνικός της προσφυγικής ομάδας, Μάκης Σεργίδης. Μιλώντας μετά την ήττα με 1-0 από τον ΑΠΟΕΛ τόνισε πως σήμερα ένιωσε ότι η ομάδα του ήταν υπολογίσιμη και έδιωξε την ταμπέλα της καταδικασμένης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήρθαμε απόψε εδώ ξέροντας τις δυσκολίες που θα μπορούσε να έχει αυτός ο αγώνας για εμάς, οι δυσκολίες έγιναν τεράστιες όταν μείναμε τόσο νωρίς με δέκα παίκτες, είχαμε θέσει κάτω ένα αγωνιστικό πλάνο που άλλαξε από το πρώτο λεπτό όμως τα παιδιά προσπάθησαν να το υπηρετήσουν με πίστη και αρκετή αυταπάρνηση. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την προσπάθεια τους, ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα αγωνιζόταν πριν δύο μήνες στη Β’ Κατηγορία. Εμφανίσεις όπως αυτή μεγαλώνουν το σωματείο της ΠΑΕΕΚ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το κάνουμε αυτό. Είναι δύσκολο για την ΠΑΕΕΚ να κάνει μακροπρόθεσμους στόχους έτσι ο στόχος που βάλαμε με τους παίκτες είναι όσο πιο σύντομα η ομάδα αυτή να αλλάξει στάτους, από καταδικασμένη να τη μετατρέψουμε σε υπολογίσιμη, σήμερα ένιωσα ότι η ομάδα ήταν υπολογίσιμη. Ξέραμε ότι ο ΑΠΟΕΛ θα είχε την υπεροχή και 11 με 11 αλλά ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά χωρίς αριθμητική υπεροχή.

Να πω ότι σαν προπονητής αυτών των παιδιών είμαι πραγματικά χαρούμενος και περήφανος. Είναι πολύ δύσκολο πράγμα από τον Μάιο, από την πρώτη μέρα που ανεβήκαμε, περιμένουμε την ημερομηνία να πέσουμε πίσω, είναι δύσκολο για τα παιδιά να παλεύουν να προσπαθούν να αποδείξουν ότι αξίζουν κάτι περισσότερο. Κάθε Κερυνειώτης οπαδός μπορεί να νιώθει περήφανος αλλά παράλληλα πρέπει να έρθει κοντά. Σίγουρα η ομάδα δεν λειτουργεί σαν σωματείο πρώτης κατηγορίας αλλά αυτοί οι 4-5 που δουλεύουν εθελοντικά κάνουν πολλή δουλειά, πρέπει να έρθουν κι άλλοι κοντά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ