aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Βγάζει και δεν βγάζει ενδεκάδα

ΠΑΕΕΚ: Βγάζει και δεν βγάζει ενδεκάδα

Δεν είναι υπερβολή… βγάζει και δεν βγάζει ενδεκάδα η ΠΑΕΕΚ για το σημερινό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, που θα γίνει στο Μακάρειο (17:00), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι απουσίες που μετρά ο Μάκης Σεργίδης είναι πάρα πολλές, αφού δεν υπολογίζονται ποδοσφαιριστές που είναι κρούσματα κορωνοϊού, τραυματίες, αλλά και τιμωρημένοι με κίτρινες κάρτες.

Συγκεκριμένα, πέρα από τα κρούσματα, αποχώρησαν από την ομάδα οι Μασέδο και Γιάνσεν, οι νεοφερμένοι Όμπανορ και Μιλτς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, όπως και για διαφορετικούς λόγους οι Αριστοτέλους, Ντίας, Καπαρτής, Ορ, και Χατζηκωνσταντή.

Ωστόσο, ακόμη κι έτσι, στην ΠΑΕΕΚ παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κυνηγήσουν το καλύτερο απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο. Η αποστολή της ΠΑΕΕΚ για το σημερινό ματς αποτελείται από 14 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι τρεις είναι τερματοφύλακες. Οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να αρχίσουν τον αγώνα, είναι πολύ πιθανό να πρέπει να βγάλουν όλοι το 90λεπτο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ