aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Θέλει να πει «αντίο» με καρέ νικών

ΠΑΕΕΚ: Θέλει να πει «αντίο» με καρέ νικών

Το τελευταίο της παιχνίδι στην Α’ Κατηγορία, τουλάχιστον για φέτος αφού ο στόχος όπως τονίστηκε θα είναι η άμεση επάνοδος, δίνει σήμερα η ΠΑΕΕΚ. Αντιμετωπίζει τη Δόξα στο Μακάρειο (18:00). Η ομάδα της Κερύνειας, που υποβιβάστηκε εδώ και καιρό, θα θελήσει να πει «αντίο» στην Κατηγορία με νίκη, που αν την πετύχει θα είναι η τέταρτη στη σεζόν.

Προηγήθηκαν αυτές επί των Εθνικού, Ομόνοιας και Ανόρθωσης. Το παιχνίδι είναι αδιάφορο, δεν υπάρχει κίνητρο για τους παίκτες, αλλά θα γίνει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια. Ο υπηρεσιακός προπονητής, Κυριάκος Προκοπίου, θα αναμένει από τους παίκτες του να ακολουθήσουν το πλάνο του, να είναι αποτελεσματικοί, αλλά και να αποφύγουν λάθη στην άμυνα.

Τον αγώνα θα παρακολουθήσει από την εξέδρα ο Χρύσης Μιχαήλ, προπονητής που θα οδηγήσει την ομάδα την επόμενη περίοδο. Δουλεύει εντατικά στον προγραμματισμό και σύντομα η ΠΑΕΕΚ θα είναι σε θέση να ανακοινώσεις τις πρώτες της μετεγγραφές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ