aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Θέλει να εκπλήξει και στο κύπελλο

ΠΑΕΕΚ: Θέλει να εκπλήξει και στο κύπελλο

Η ΠΑΕΕΚ έκανε πολλές εκπλήξεις στο πρωτάθλημα και σήμερα θέλει να κάνει άλλη μία στο κύπελλο, αποσπώντας θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της ΑΕΚ (19:00, Primetel1). Τέσσερις ημέρες μετά το μεταξύ τους 2-2 για το πρωτάθλημα, θα πάει στη Λάρνακα με αυτοπεποίθηση, αλλά και με τη γνωστή σοβαρότητα που παρουσιάζει σε κάθε ματς για να πάρει αποτέλεσμα με ελπίδες για τον επαναληπτικό στις 2 Φεβρουαρίου.

Ο Μάκης Σεργίδης τόνισε άλλωστε την περασμένη Παρασκευή, μετά την ισοπαλία κόντρα στους Λαρνακείς, πως το κύπελλο ενδιαφέρει πολύ την προσφυγική ομάδα. Ασχέτως του ότι οι πληροφορίες μας τον θέλουν να σκέφτεται προφύλαξη ορισμένων καταπονημένων βασικών ποδοσφαιριστών. Όσο για τα αγωνιστικά δεδομένα, εκτός πλάνου βρίσκονται οι Νάντο, Λευτέρης Χατζηκωνσταντή, Νίκελ Ορ και Ούρος Τσόσιτς.

Εν τω μεταξύ, προχωρούν οι επαφές της ΠΑΕΕΚ για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και σέντερ φορ, με στόχο να υπάρξει θετική κατάληξη εντός της εβδομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ