aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Προβληματίζεται, δεν ανησυχεί…

ΠΑΕΕΚ: Προβληματίζεται, δεν ανησυχεί…

Να βγάλει αντίδραση μετά τις τρεις σερί ήττες θέλει η ΠΑΕΕΚ στο ματς με αντίπαλο την Ομόνοια. Δεν φοβίζει την προσφυγική ομάδα το μέγεθος του αντιπάλου. Αντίθετα, όσο δύσκολο και αν μοιάζει απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια, υπάρχει η αισιοδοξία ότι μπορεί να μπει ένα τέλος στο αρνητικό σερί που «τρέχει».

Η αναμέτρηση απέναντι στους πράσινους είναι η τέταρτη στη σειρά κόντρα σε ομάδα του «Big-6» και ο Μάκης Σεργίδης θέλει να κλείσει η ομάδα τη δύσκολη αυτή σειρά αγώνων, αποκομίζοντας βαθμολογικό όφελος. Τα έξι γκολ παθητικό στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις απέναντι σε ΑΕΛ και ΑΕΚ, ναι μεν προβληματίζουν τον Κύπριο τεχνικό, δεν τον ανησυχούν όμως.

Αφενός γιατί οι δύο «τριάρες» ήρθαν κόντρα σε ανώτερες ποιοτικά ομάδες και αφετέρου διότι στα εν λόγω ματς στερήθηκε των υπηρεσιών πολύτιμων μονάδων στην άμυνα, των Μασέδο, Σουμαορό και Δημητρίου. Στα θετικά νέα για τους Κερυνειώτες η επιστροφή των δύο τελευταίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ