aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Πρώτα η «βόμβα» και μετά το… σκωτσέζικο ντους

ΠΑΕΕΚ: Πρώτα η «βόμβα» και μετά το… σκωτσέζικο ντους

Χαρακτηρίστηκε από το καλοκαίρι το απόλυτο φαβορί για υποβιβασμό. Δεν έχει πρόβλημα με την ετικέτα, αλλά παλεύει στο γήπεδο για το καλύτερο και με τα αποτελέσματά της, υποχρεώνει κάποιους να κάνουν δεύτερες σκέψεις. Ο λόγος για την ΠΑΕΕΚ, που ψες νίκησε την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», πυροδοτώντας τη «βόμβα» της αγωνιστικής.

«Ποιος να το περίμενε προτού αρχίσει η σεζόν ότι θα νικούσαμε την περσινή πρωταθλήτρια (σ.σ.: Ομόνοια) και την περσινή κυπελλούχο (σ.σ.: Ανόρθωση), είχε δηλώσει μετά το ψεσινό παιχνίδι ο Μάκης Σεργίδης.

Και όμως, αυτό το καλοδουλεμένο (τηρούμενων των αναλογιών) σύνολο, που παρουσιάζεται με πλάνο στο γήπεδο, που παλεύει σε κάθε ματς, διεκδικεί και ενίοτε παίρνει αποτελέσματα, είναι πιθανόν να χάσει τον «μαέστρο» του. Ο Κύπριος προπονητής άφησε να νοηθεί ότι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί αν δεν γίνουν όσα πρέπει για να παραμείνει ανταγωνιστική η ΠΑΕΕΚ μετά τον Ιανουάριο.

Όπως ανέφερε, μετά το εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής (πάλι) με την Ανόρθωση στις 22 Δεκεμβρίου θα ανακοινώσει την απόφασή του. Ο Σεργίδης τόνισε ψες ότι δεν μπορεί να τρέχουν ομάδα Α’ Κατηγορίας τρεις άνθρωποι, ρίχνοντας προφανώς το μπαλάκι σε όσους αγαπούν την προσφυγική ομάδα να έρθουν κοντά της και να τη βοηθήσουν.

Οι δηλώσεις του ήρθαν σαν σκωτσέζικο ντους για τους φίλους της ΠΑΕΕΚ, που δεν πρόλαβαν καλά-καλά να πανηγυρίσουν την ιστορική νίκη εις βάρος μίας μεγάλης αντιπάλου, όπως είναι η Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ