aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: «Προσγειωμένα και με ρεαλισμό»

ΠΑΕΕΚ: «Προσγειωμένα και με ρεαλισμό»

Συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο την ΑΕΚ (16/10) η ΠΑΕΕΚ, χωρίς τους δύο διεθνείς της Μάριο Δημητρίου και Μπρεμ Σουμαορό (Εθνική Λιβερίας).

Η προσφυγική ομάδα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της, παρά τις δύο ήττες κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ, αφού πρόλαβε να βάλει στο «σακούλι» τέσσερις βαθμούς απέναντι σε Εθνικό και Άρη.  Συγκομιδή που αφήνει ικανοποιημένο τον προπονητή της ομάδας Μάκη Σεργίδη, σύμφωνα με χθεσινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις, στις οποίες εξέφρασε όμως την άποψη ότι οι Κερυνειώτες θα μπορούσαν να μαζέψουν περισσότερους βαθμούς: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος, ίσως να μπορούσαμε να έχουμε κάποιους βαθμούς περισσότερους».

Ο τεχνικός της ΠΑΕΕΚ ωστόσο παραμένει προσγειωμένος και ρεαλιστής: «Αυτό που λέμε στους ποδοσφαιριστές είναι να εργάζονται και να είμαστε ρεαλιστές. Δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα για την ΠΑΕΕΚ, ακόμα και αν έχουμε τους τέσσερις βαθμούς και τις καλές εμφανίσεις».

Ο Σεργίδης συμπεριέλαβε στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας του και φιλικό παιχνίδι. Σήμερα, λοιπόν, το προσφυγικό σωματείο θα μετρήσει δυνάμεις με τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Κερύνεια-Επιστροφή» και αρχίζει στις 17:00.

Ο Κύπριος τεχνικός αναμένεται πως θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες ώστε να τους διατηρήσει σε εγρήγορση ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Διαιτητής θα είναι ο Κυριάκος Αθανασίου και βοηθοί του οι Λάμπρος Λάμπρου, Γιώργος Κοντεμενιώτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ