aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Πολλαπλής σημασίας ιστορική νίκη

ΠΑΕΕΚ: Πολλαπλής σημασίας ιστορική νίκη

Παρόλο που ήταν το πρώτο της ματς στην Α’ Κατηγορία και υπήρχε το άγνωστο, λίγοι ήταν αυτοί που περίμεναν το «διπλό» της ΠΑΕΕΚ επί του Εθνικού Άχνας. Η ομάδα της Κερύνειας, ίσως με τον χαμηλότερο προϋπολογισμό στο πρωτάθλημα, δουλεύει αθόρυβα και μεθοδικά και το «φώναξε» με την παρουσία και την επιτυχία της στο Δασάκι.

Ο Μάκης Σεργίδης και το επιτελείο του, προσπαθούν για το καλύτερο στα οικονομικά και όχι μόνο δεδομένα που μπορεί να προσφέρει το σωματείο. Επιδίωξαν να εντάξουν στο ρόστερ τους κάποιους ποδοσφαιριστές προερχόμενους από ομάδες που έχουν την εμπειρία του πρωταθλητισμού.

Μπόλιασαν την ομάδα με εμπειρία και ποιότητα, έκαναν προσεγμένες επιλογές βάσει των οικονομικών δεδομένων και αναμένουν ότι θα δικαιωθούν. Το πρώτο δείγμα ήταν θετικό και απομένει να έχει και συνέχεια. Πέρα από τους βαθμούς, το «διπλό» στο Δασάκι δίνει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Ο Σεργίδης θα μπορέσει να δουλέψει ακόμη καλύτερα στη συνέχεια για νέες επιτυχίες. Πλέον, στην προσφυγική ομάδα σκέφτονται το προσεχές και παιχνίδι με τον Άρη, στο Μακάρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ