aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Οι αλλαγές που έδωσαν «ανάσα»

ΠΑΕΕΚ: Οι αλλαγές που έδωσαν «ανάσα»

Στην ΠΑΕΕΚ, προφανώς προσδοκούσαν ότι θα έδιναν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και κυρίως, στις νίκες. Ωστόσο, το γεγονός πως έμειναν στην ισοπαλία με τον Αρη, δεν τους χάλασε κιόλας. Σε δύο αγώνες, μετρούν ήδη τέσσερις βαθμούς, κρατώντας ένα παιχνίδι στο χέρι, αυτό της πρεμιέρας με την Ανόρθωση που ορίστηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου.

Η προσοχή της ομάδας της Κερύνειας έχει στραφεί στον αγώνα της Δευτέρας με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, με τον Μάκη Σεργίδη να παίρνει τα μέτρα του. Ο Κύπριος προπονητής, στο τελευταίο ημίωρο του προηγούμενου ματς, είδε την ομάδα να λειτουργεί πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Η είσοδος των Αριστοτέλους, Μπάμπιτς, Ενόχ, αλλά και του Γιάνσεν, βοήθησαν την ΠΑΕΕΚ ώστε να αναπτυχθεί καλύτερα, καρδιοχτυπώντας σε τρεις φάσεις τον Αρη. Επομένως, δεν αποκλείεται οι εν λόγω παίκτες να πάρουν φανέλα βασικού στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ