aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Νέα δύσκολη αποστολή, αλλά…

ΠΑΕΕΚ: Νέα δύσκολη αποστολή, αλλά…

Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος της ΠΑΕΕΚ, η αποστολή της είναι δύσκολη. Πόσο μάλλον σήμερα απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια Ομόνοια, στο Μακάρειο (19:00). Ωστόσο, η νεοφώτιστη ομάδα της Κερύνειας, στην παρθενική παρουσία της στην Α’ Κατηγορίας, κέρδισε τις εντυπώσεις στις πρώτες αγωνιστικές κι αν μην έχει μαζέψει πολλούς βαθμούς.

Σήμερα, η πρόκληση για τον Μάκη Σεργίδη και τους ποδοσφαιριστές του είναι πολύ μεγάλη και θα κυνηγήσουν την έκπληξη. Η ΠΑΕΕΚ θα επιδιώξει να περιορίσει το παιχνίδι της αντιπάλου της, να κρατήσει μπάλα και να κάνει την ζημιά κυρίως στις αντεπιθέσεις.

Ο Σεργίδης, που δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μασάδο και Βαρέλα αλλά έχει διαθέσιμους τους Δημητρίου και Σουμαόρο οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους, δούλεψε στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του και αναμένει να βγει πλήρως στον αγωνιστικό χώρο. Οι πιθανοί ένδεκα για την ΠΑΕΕΚ θα είναι οι Πρόσεκ, Δημητρίου, Τσόσιτς, Κούρος, Τίμερμανς, Σουμαόρο, Έσελινγκ, Γιάνσεν, Χαραλάμπους, Ενόχ, Μπάμπιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ