aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Μετά τον Σεργίδη, βγήκε και ο Κλεάνθης μπροστά

ΠΑΕΕΚ: Μετά τον Σεργίδη, βγήκε και ο Κλεάνθης μπροστά

Ψες ήταν ο Μάκης Σεργίδης που τάραξε τα λιμνάζοντα νερά, με τις δηλώσεις του μετά το 3-2 εις βάρος της Ανόρθωσης. Ο Κύπριος προπονητής έκανε λόγο για ανάγκη βοήθειας της διοίκησης της ΠΑΕΕΚ και άφησε να νοηθεί πως είναι ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του. Σήμερα ήταν η σειρά του προέδρου του συλλόγου της Κερύνειας, ο οποίος έγραψε σε ανάρτησή του στα ΜΚΔ:

«Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Αυτή η ομάδα γράφει ιστορία μέσα και έξω από τα γήπεδα. Η Κερύνεια ξαναμπήκε στον χάρτη της Κύπρου. Η προσπάθεια είναι τεράστια και δύσκολη αλλά όμορφη και ωραία. Οι 2-3 που στηρίζουμε οικονομικά την ομάδα, με την βοήθεια των λίγων αλλά καλών μας φίλων χορηγών, δεν είναι πλέον αρκετοί. Τώρα είναι η ώρα που, όσοι πιστεύουμε στην ανάγκη παραμονής, πρέπει να βάλουμε «πλάτη». Η ομάδα χρειάζεται την βοήθεια όλων. Ας γίνει ο καθένας μας ο λόγος να συνεχίσουμε την προσπάθεια πιο δυνατά. Επειδή ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ