aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Μετά τις εντυπώσεις θέλει και βαθμούς

ΠΑΕΕΚ: Μετά τις εντυπώσεις θέλει και βαθμούς

Να συνδυάσει καλή παρουσία με βαθμολογικό όφελος θέλει σήμερα η ΠΑΕΕΚ που φιλοξενείται στην «Αρένα» από την ΑΕΚ (17:00), στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Κερύνειας έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις στα τέσσερα ματς που προηγήθηκαν, χωρίς όμως να έχει το βαθμολογικό κέρδος που άξιζε σε κάποια από αυτά. Στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στους φορμαρισμένους κιτρινοπράσινους θέλουν το κάτι παραπάνω.

Δεν φοβίζει τους Κερυνειώτες η φόρμα της αντιπάλου ομάδας. Αντιθέτως, πάνε στη Λάρνακα με αυτοπεποίθηση και φιλοδοξίες για το αποτέλεσμα, παρά τις σημαντικές απουσίες που έχουν να αντιμετωπίσουν σε ένα ακόμα παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο Μάκης Σεργίδης θα στερηθεί ξανά των υπηρεσιών του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού Φελίπε Μασέδο, που παραμένει τραυματίας. Εκτός πλάνου του προπονητή τους βρίσκονται επίσης οι Μάριος Δημητρίου και Μπρεμ Σουμαορό, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ