aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Με φόρα για νέο άλμα

ΠΑΕΕΚ: Με φόρα για νέο άλμα

Το «διπλό» επί της Ανόρθωσης την προηγούμενη αγωνιστική έδωσε τεράστια ώθηση στην ΠΑΕΕΚ, που θα θελήσει σήμερα φιλοξενώντας τον Εθνικό (19:00, Cytavision1) να δώσει και συνέχεια. Με αυτό τον τρόπο θα κάνει νέο βαθμολογικό άλμα, στην προσπάθειά της στο τέλος της σεζόν να πετύχει τον στόχο της παραμονής.

Παράλληλα, θα ζευγαρώσει τις νίκες επί του σημερινού αντιπάλου της και θα αποκτήσει προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Η ομάδα της Κερύνειας «φώναξε» πιο έντονα από κάθε φορά στο τελευταίο ματς πως είναι ικανή για να κερδίσει την παραμονή στην παρθενική παρουσία στην Α’ Κατηγορία.

Ο Μάκης Σεργίδης είδε με ικανοποίηση τον Φραγκέσκου να προπονείται κανονικά και είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στην αποστολή μετά από καιρό. Αντιθέτως, ο Τσόσιτς δεν είναι ακόμη σε θέση να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, όπως και οι μόνιμα απόντες Βαρέλα και Χατζηκωνσταντής. Επίσης, θα απουσιάσει και ο Άντρις Νεοφύτου λόγω κίτρινων καρτών. Ο τεχνικός της ΠΑΕΕΚ δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ