aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Κυνηγώντας πάλι την έκπληξη

ΠΑΕΕΚ: Κυνηγώντας πάλι την έκπληξη

Η ΠΑΕΕΚ καλείται να δώσει αύριο ένα νέο δύσκολο αγώνα. Αντίπαλός της η Ομόνοια στο ΓΣΠ. Στο ματς του α’ γύρου η ομάδα της Κερύνειας έκανε την έκπληξη και επικράτησε με 1-0 στο Μακάρειο. Τότε, σκόρερ ήταν ο Έσελινγκ ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στο ρόστερ της ΠΑΕΕΚ. Ως γνωστόν, ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός συνεχίζει στον ΑΠΟΕΛ. Η ΠΑΕΕΚ, λοιπόν, θα έχει ως φάρο το ματς του α’ γύρου, αλλά χωρίς τον Έσελινγκ. Θα επιδιώξει να δει δίχτυα με άλλους ποδοσφαιριστές και να επαναλάβει άλλον ένα θρίαμβο, στην προσπάθειά της για παραμονή στην Κατηγορία.

Η ομάδα του Μάκη Σεργίδη προέρχεται από δύο θετικά αποτελέσματα με αντίπαλο την ΑΕΚ. Πέτυχε ισάριθμες ισοπαλίες, αρχικά στο πρωτάθλημα (2-2) και ακολούθως στο κύπελλο (1-1). Θα θελήσει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και κυρίως στα αποτελέσματα, να έχει βαθμολογικό κέρδος.

Ο Κύπριος τεχνικός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της ομάδας του χωρίς να υπολογίζει και πάλι τους Νάντο, Χατζηκωνσταντή, Ορ και Τσόσιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ