aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Και Ομπανόρ και Μιλτς

ΠΑΕΕΚ: Και Ομπανόρ και Μιλτς

Έτοιμη για την υλοποίηση των πρώτων δύο μετεγγραφών της είναι η ΠΑΕΕΚ. Μετά τον Νιγηριανό κεντρικό αμυντικό Ερχούν Ομπανόρ, για τον οποίο έκανε λόγο το Goal.com.cy τη Δευτέρα, η ομάδα της Κερύνειας είναι πολύ κοντά στην απόκτηση και του Λίβιο Μιλτς. Πρόκειται για Βέλγο μεσοεπιθετικό.

Ο 24χρονος Μιλτς είναι σε θέση να καλύψει τη θέση του επιτελικού μέσου, αλλά και του δεξιού και αριστερού εξτρέμ. Στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν ήταν στο δυναμικό της Ουράρτου Αρμενίας, ενώ την προηγούμενη τετραετία φορούσε τη φανέλα της Ρόντα Ολλανδίας.  Για τις πληροφορίες που αφορούν στον Μάριο Δημητρίου και το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης, και όχι μόνο, ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, σημείωσε: «Δεν έχουμε καμία επίσημη πρόταση για κανένα ποδοσφαιριστή. Όποια ομάδα ενδιαφέρεται να έρθει να συζητήσουμε».

Την ίδια ώρα επικρατεί έντονη ανησυχία στην ΠΑΕΕΚ για τα κρούσματα κορωνοϊού. Έχουν εντοπιστεί τέσσερα και αφορούν σε ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ