aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Φελίπε Μασέδο για το κέντρο της άμυνας

ΠΑΕΕΚ: Φελίπε Μασέδο για το κέντρο της άμυνας

Στην ΠΑΕΕΚ, βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση άλλη μίας προσθήκης στο ρόστερ. Όπως αφήνεται να διαρρεύσει, φτάνει στην Κύπρο ο Φελίπε Μασέδο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά να τεθεί σε ισχύ η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Πρόκειται για τον 27χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος αγωνιζόταν στην πορτογαλική Πορτιμονένσε. Στην Πορτογαλία αγωνίστηκε επίσης σε Γκοβίλια και Πενιαφέλ. Στην πρώτη έπαιξε στη λήξασα σεζόν σε 6 αγώνες και στη δεύτερη προ διετίας καταγράφοντας 25 συμμετοχές. Προτού αφήσει τη Βραζιλία για το ταξίδι στην Πορτογαλία, αγωνίστηκε για πέντε συναντά έτη στην Γκοΐας.

Υπενθυμίζουμε πως προσφάτως οριστικοποιήθηκε η συμφωνία της ΠΑΕΕΚ με τον Ολλανδό μέσο Κέβιν Γιάνσεν που έπαιξε 124 παιχνίδια στη μεγάλη κατηγορία της Ολλανδίας, ενώ πέρσι ήταν στην Ντόρντρεχτ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της χώρας (35 αγώνες, 7 γκολ).

Στόχος της τεχνικής ηγεσίας η συμπλήρωση όλων των κενών ώστε όταν η ομάδα θα μεταβεί στις 10 Ιουλίου στις Πλάτρες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας να είναι όσο το δυνατότερο πιο πλήρης. Στην πορεία εάν παρουσιαστούν επιπλέον ανάγκες, πάντα στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων της ΠΑΕΕΚ, το ρόστερ θα ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν τις λύσεις στη σκακιέρα του προπονητή τους Μάκη Σεργίδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ