aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Δεν είπε αντίο, αλλά εις το επανιδείν

ΠΑΕΕΚ: Δεν είπε αντίο, αλλά εις το επανιδείν

Τι και αν μάζεψε τους λιγότερους βαθμούς (17) και τερμάτισε στην τελευταία θέση (12η); Τι και αν δέχθηκε τις περισσότερες ήττες (21) και τα περισσότερα τέρματα (61); Η σεζόν που ολοκληρώθηκε και τυπικά προχθές με την ισοπαλία απέναντι στη Δόξα (0-0), ανεξαρτήτως της κατάληξης, έχει καταγραφεί ήδη σε ξεχωριστό κεφάλαιο στο βιβλίο της ιστορίας.

Η παρθενική παρουσία της ΠΑΕΕΚ στην Α΄Κατηγορία, «ζωντάνεψε» στις θύμησες της κατεχόμενης Κερύνειας και τον άσβεστο πόθο της επιστροφής. Με αυτό ως φωτεινό φάρο, οι πιστοί στρατιώτες της ΠΑΕΕΚ και κάτω από πολλές δυσκολίες, θα δώσουν μία νέα μεγάλη μάχη στη νέα σεζόν ώστε να επαναφέρουν την ομάδα ξανά στην κατηγορία των «μεγάλων».

Και έχουν πάρα πολλούς λόγους για να αισιοδοξούν. Εξάλλου, ξενικά ένας νέος κύκλος με τον Χρύση Μιχαήλ στον πάγκο, ενός προπονητή με εμπειρία και φιλοδοξίες για να οδηγήσει την προσφυγική ομάδα προς τη δική της αγωνιστική Ιθάκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ