aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Δεν έχει περιθώρια, στενεύουν (πλέον) τα όρια

ΠΑΕΕΚ: Δεν έχει περιθώρια, στενεύουν (πλέον) τα όρια

Το πρώτο παιχνίδι στο νέο έτος και πρώτο, παραλλήλως, μετά από 23 μέρες αγωνιστικής απραξίας δίνει σήμερα η ΠΑΕΕΚ. Απέναντι στην πρωτοπόρο ΑΕΚ, ασφαλώς το έργο της προσφυγικής ομάδας θα είναι δύσκολο, ωστόσο ο Μάκης Σεργίδης και οι παίκτες του παρουσιάζονται αποφασισμένοι για να αντλήσουν το βαθμολογικό όφελος.

Δηλώνουν ότι θα κοιτάξουν στα μάτια την αντίπαλο, θα προσπαθήσουν να την εγκλωβίσουν αγωνιστικά, φτάνοντας σε μία σπουδαία επιτυχία ώστε με περισσότερη αισιοδοξία να δώσουν τη μάχη για παραμονή στην Α΄Κατηγορία. Κατά τα τελευταία οκτώ ματς, μόλις μία νίκη μετρά η ΠΑΕΕΚ, όταν κέρδισε εκτός έδρας την Ανόρθωση (3-2), επομένως τα περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών άρχισαν να στενεύουν επικίνδυνα.

Εκτός επιλογών του Κύπριου προπονητή είναι ο Σέρβος αμυντικός Ούρος Τσόσιτς, την ίδια ώρα που διαθέσιμος θα είναι ο Κάρλος Ντίας. Θα είναι το πρώτο ματς που θα δώσει η ΠΑΕΕΚ χωρίς τον ηγέτη της στην αμυντική γραμμή, Μπερ Έσελινγκ, ο οποίος μετεγγράφηκε στον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ