aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Από εκεί που έμεινε με τον Εθνικό

ΠΑΕΕΚ: Από εκεί που έμεινε με τον Εθνικό

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε η ΠΑΕΕΚ το «παρθενικό» της ταξίδι στην Α΄ Κατηγορία. Η ομάδα της Κερύνειας απέδρασε με τους τρεις βαθμούς της νίκης στις αποσκευές της, γεννώντας αισιοδοξία ενόψει της συνέχειας. Ζητούμενο για τους Κερυνειώτες η πολύ καλή εμφάνιση του περασμένου Σαββάτου να έχει και συνέχεια στο αυριανό ματς απέναντι στον Άρη (19:00) στο Μακάρειο για την 3η αγωνιστική.

Ο Μάκης Σεργίδης θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να έχουν διάρκεια, αφού μόνο έτσι θα μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην Α΄Κατηγορία. Η ΠΑΕΕΚ, μετά την εκτός έδρα επιτυχία με αντίπαλο τον Εθνικό, στοχεύει να κάνει «σεφτέ» και στις εντός έδρας υποχρεώσεις της. Είναι ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της φετινής σεζόν, να μη χάσει την περσινή εντός έδρας δυναμική της, με τη μετακίνησή της στο Μακάρειο, αφού πέρσι το «Κερύνεια-Επιστροφή» ήταν το δυνατό της «όπλο» στη μάχη της ανόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ