aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Ακόμη πιο δυνατή, άλλα με την ίδια φιλοσοφία

ΠΑΕΕΚ: Ακόμη πιο δυνατή, άλλα με την ίδια φιλοσοφία

Η προσπάθεια που καταβάλλεται από τον προπονητή της ΠΑΕΕΚ σε συνεργασία με τη διοίκηση, είναι να κάνουν ακόμη πιο δυνατή την ομάδα με τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Θα επιδιώξουν να φέρουν καλύτερους ποδοσφαιριστές απ’ αυτούς που θα αποχωρήσουν, ώστε να είναι πιο απαιτητική εντός του 2022.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει η φιλοσοφία. Θα πορευθεί όπως ξεκίνησε και βαδίζει, με στόχο να συνεχίσει να κερδίζει τις εντυπώσεις και να κυνηγήσει μέχρι τέλους την παραμονή της στην Κατηγορία. Στην ομάδα της Κερύνειας αναγνωρίζουν το δύσκολο έργο τους, όμως πιστεύουν στη δουλειά που γίνεται, στο οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια και στη συλλογική προσπάθεια.

Μασέδο και Γιάνσεν αποχωρούν σίγουρα και τη θέση τους θα πάρουν δύο Αφρικανοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Πορτογαλία. Η πρόθεση είναι όπως υλοποιηθούν και οι τέσσερις μετεγγραφές, με την προϋπόθεση ότι θα εξευρεθούν οι ποδοσφαιριστές που θα ικανοποιούν τα «θέλω» του προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ