aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΓεωργιάδης: Ενώνουμε γενεές, δυνατά για να ξαναχτίσουμε κερυνειώτικη κουλτούρα

Γεωργιάδης: Ενώνουμε γενεές, δυνατά για να ξαναχτίσουμε κερυνειώτικη κουλτούρα

Όρθια στάθηκε η ΠΑΕΕΚ και στο δεύτερο της παιχνίδι στην Α’ Κατηγορία. Η ομάδα της Κερύνειας αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 κόντρα στον Άρη στο Μακάρειο και έφθασε τους τέσσερις βαθμούς σε δύο αγώνες, καθώς το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ανόρθωση αναβλήθηκε εξαιτίας των υποχρεώσεων της Κυρίας στην Ευρώπη.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ, Κλεάνθης Γεωργιάδης στάθηκε στην παρουσία μικρών παιδιών και μεγάλων σε ηλικία ανθρώπων αλλά και στην ψυχή των παικτών του Μάκη Σεργίδη.

Αναλυτικά η ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ

Όταν βλέπεις μεγάλους και μικρούς να φωνάζουν ΠΑΕΕΚ-ΚΕΡΥΝΕΙΑ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ τότε πραγματικά υπάρχει ελπίδα.

Στο γήπεδο σήμερα μαζεύτηκαν μεγάλοι άνθρωποι με τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Έτσι ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΓΕΝΕΕΣ, οι μεγαλύτεροι να ξαναβρεθούν με φίλους και οι νεότεροι να γνωριστούμε. Έγινε το πρώτο βήμα και συνεχίζουμε. Συνεχίζουμε δυνατά για να ξαναχτίσουμε κερυνειώτικη κουλτούρα.

Η ομάδα το πάλεψε και απέδειξε ότι στο γήπεδο δεν παίζουν οι προϋπολογισμοί αλλά η τεχνική και η ψυχή. Δυο αγώνες, 4 βαθμοί και προχωράμε

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ