aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚ«Χωρίς άγχος για κέρδος», κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

«Χωρίς άγχος για κέρδος», κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Την πιο δύσκολη αποστολή της έως τώρα στην Α’ Κατηγορία έχει η ΠΑΕΕΚ. Καλείται απόψε να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (19:00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Η ομάδα της Κερύνειας που είναι αήττητη στα πρώτα δύο ματς (αυτό της πρεμιέρας με την Ανόρθωση αναβλήθηκε), μετρώντας μια νίκη (επί του Εθνικού) και μιαν ισοπαλία (με τον Άρη), θα διεκδικήσει το καλύτερο απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο που ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

«Είμαστε έτοιμοι και θέλουμε βαθμολογικό κέρδος», τόνισε στο «Goal» ο πρόεδρος Κλεάνθης Γεωργιάδης. «Θα παίξουμε χωρίς άγχος, το οποίο είναι στην πλευρά του αντιπάλου», πρόσθεσε.

Η προετοιμασία της ΠΑΕΕΚ ολοκληρώθηκε χθες, με τον Μάκη Σεργίδη να μην υπολογίζει τον Φελίπε που αποκόμισε τράβηγμα στην προπόνηση του Σαββάτου και θα μείνει τουλάχιστον δέκα ημέρες εκτός προπονήσεων. Επίσης, δεν υπολογίζεται και ο Αμινί, που αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα με τη μορφή δανεισμού. Είναι τραυματίας και ακόμη να ενταχθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ