aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ – Πάφος FC: Θέλουν νίκη για τους δικούς τους ξεχωριστούς λόγους

ΠΑΕΕΚ – Πάφος FC: Θέλουν νίκη για τους δικούς τους ξεχωριστούς λόγους

Με την αναμέτρηση ΠΑΕΕΚ – Πάφος FC, που θα διεξαχθεί απόψε στο Μακάρειο (19:00, Cytavision1), ανοίγει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Αγώνας που αναμένεται με ενδιαφέρον αφού οι δύο ομάδες «καίγονται» για τους βαθμούς, για τους δικούς τους ξεχωριστούς λόγους. Από τη μια, η γηπεδούχος ομάδα ψάχνει τη νίκη για να συνεχίσει την προσπάθεια παραμονής της στην Κατηγορία και από την άλλη, η φιλοξενούμενη για να βρίσκεται στην εξάδα με το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕΕΚ θα θελήσει να αξιοποιήσει την έδρα της και αυτή τη φορά να μην μείνει με τις εντυπώσεις. Η τελευταία νίκη της ήταν στις 3 Δεκεμβρίου 2021. Τότε, μάλιστα, πέτυχε μεγάλο «διπλό» επί της Ανόρθωσης. Στο πρόσφατο ματς με την Ομόνοια είχε καλή παρουσία, αλλά έφυγε με την ήττα, ενώ προηγήθηκαν οι ισοπαλίες με την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η τελευταία φορά που πανηγύρισε στο Μακάρειο ήταν στις 25 Οκτωβρίου, όταν έκανε την έκπληξη και επικράτησε της Ομόνοιας με 1-0. Ο Μάκης Σεργίδης θα παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα, έχοντας ως στόχο να διατηρήσει η ομάδα του ανέπαφη την εστία, αλλά να διεκδικήσει και το γκολ που θα της αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας.

Η Πάφος FC πάει στο Μακάρειο για το «διπλό», που θα τη διατηρήσει στην εξάδα. Έστω και προσωρινά, εάν το πετύχει, θα βρεθεί στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα. Ο Μίλανιτς, παρά τις μαζεμένες και πάλι απουσίες (Ρούντκο, Αουρέλιο, Αΐλτον, Παλάσιος, Κοβάσεβιτς, Αμπντουσαλάμοφ), έχει επιλογές για να παρουσιάσει ένα ικανό σύνολο για να παίξει καλή μπάλα και να πάρει το ζητούμενο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ