aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠΑΕΕΚ-Ομόνοια 2-5: Τη διέσυρε με το πρώτο χατ τρικ στην καριέρα του Λοΐζου (vid)

ΠΑΕΕΚ-Ομόνοια 2-5: Τη διέσυρε με το πρώτο χατ τρικ στην καριέρα του Λοΐζου (vid)

Όσοι παρακολούθησαν το σημερινό αδιάφορο βαθμολογικό παιχνίδι στο Μακάρειο, επιβραβεύτηκαν με γκολ και θέαμα. Η Ομόνοια επικράτησε άνετα της ΠΑΕΕΚ με 5-2, έχοντας σε μεγάλα κέφια ένα καρέ παικτών και κάνοντας μια καλή προπόνηση για τον τελικό της 25ης Μαΐου με τον Εθνικό (μεσολαβεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική).

Ο Λοΐζου πέτυχε το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του, ο Τσέποβιτς πιστώθηκε ένα γκολ και δύο ασίστ, ο Παπουλής σκόραρε και είχε συμμετοχή σε άλλα δύο γκολ και ο Λοβέρα «έγραψε» δύο ασίστ.

Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό για ένα ημίχρονο. Οι πράσινοι κρατούσαν μεν περισσότερο την μπάλα, οι ασπρόμαυροι όμως είχαν επικίνδυνες αντεπιθέσεις και οι δύο κίπερ, Φαμπιάνο και Παναγιώτου, είχε πολλή δουλειά στα πρώτα στάδια του ματς.

Από το 26’ άρχισε ο χορός των τερμάτων με τον Τσέποβιτς να δίνει πλασάροντας το προβάδισμα στο «τριφύλλι». Ήρθε όμως στη συνέχεια το πέναλτι για χέρι του Κίκο, που αξιοποιήθηκε από τον Βαρέλα στο 34’ και το ματς ήρθε ξανά στα ίσα. Δεν άντεξαν πολύ όμως οι Κερυνειώτες, καθώς το 40’ ο Λοΐζου πέτυχε το πρώτο τέρμα του στο ματς με πλασέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, η Ομόνοια ήταν καταιγιστική, με τον Λοΐζου (49’, 61’) να σκοράρει άλλες δύο φορές με τον ίδιο τρόπο, ενώ και ο Παπουλής (51’) έγραψε το όνομά του στους σκόρερ του παιχνιδιού.

Ο Ορ απλώς μείωσε σε 2-5 με υπέροχο εκτός περιοχής σουτ, με τον Ουζόχο να μην μπορεί να κάνει τίποτα παρά την προσπάθεια.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΕΕΚ (Κυριάκος Προκοπίου): Παναγιώτου, Κωμοδίκης (46′ Ενόχ), Σουμαορό (79′ Ομπανόρ), Αμερόγκεν, Κούρος, Βαρέλα (73′ Ορ), Παττίχης, Νεοφύτου, Ράμος (64′ Κάιμολεν), Χαραλάμπους, Μπάμπιτς (63′ Καπαρτής).

Ομόνοια (Νιλ Λένον): Φαμπιάνο (46′ Ουζόχο), Ψάλτης, Σέχου, Παναγιώτου, Κίκο, Μπασιρού, Ντίσκερουντ, Λοβέρα, Λοΐζου (68′ Μποτεάκ), Παπουλής (60′ Ζαχαρίου), Τσέποβιτς (73′ Κακουλλής).

Σκόρερ: Βαρέλα 34′, Ορ 88′ / Τσέποβιτς 26′, Λοΐζου 40′, 49′, 61′ Παπουλής 51′

Κίτρινες: — / Κίκο.

Αποβολές: — / —

Γήπεδο: Μακάρειο

Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος

4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος

VAR: Αντωνίου Μενέλαος

AVAR: Λαζάρου Ιωάννης

Παρατηρητής: Αναστασίου Ιωάννης

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

1′ Έναρξη παιχνιδιού.

3′ Καλή ενέργεια και σουτ του Βαρέλα, αντέδρασε σωστά και απέκρουσε ο Φαμπιάνο.

10′ Αντεπίθεση με τον Μπάμπιτς, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και σούταρε, νέα απόκρουση του Φαμπιάνο.

11′ Ο Τσέποβιτς βρήκε τον Λοΐζου, βγήκε όμως ο Παναγιώτου και μπλόκαρε.

15′ Διπλή ευκαιρία για τους πράσινους. Ο Λοβέρα σέντρατε, ο Τσέποβιτς σούταρε, ο Παναγιώτου απέκρουσε, η μπάλα χτύπησε στον Αμερόγκεν και πήγε τροχιά προς την εστία για να αποκρούσει ξανά ο Κύπριος κίπερ.

22′ Καλή σέντρα του Κίκο, δεν πρόλαβαν όμως οι Τσέποβιτς και Λοΐζου.

26′ Καλό μακρινό σουτ του Ντίσκερουντ, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Παναγιώτου.

26′ ΓΚΟΛ 0-1! Ο Τσέποβιτς σκοράρει. Ο Παπουλής έδωσε κάθετη, ο Λοβέρα έκανε συρτή σέντρα, ο Αμερόγκεν μπερδεύτηκε και ο Σέρβος με πλασέ άνοιξε το σκορ.

30′ Πολύ καλός συνδυασμός των παικτών της ΠΑΕΕΚ, η μπάλα έφτασε στον Παττίχη, αυτός σούταρε και μετά από κόντρα στον Κίκο το όφελος ήταν ένα κόρνερ.

31′ Η φάση εξετάζεται για χέρι του Κίκο.

32′ Πάει στο on field review ο Κυριάκος Αθανασίου. Η μπάλα χτύπησε στο αριστερό χέρι που ήταν σε αφύσικη θέση.

33′ Πέναλτι για την ΠΑΕΕΚ.

34′ ΓΚΟΛ 1-1! Ο Βαρέλα εκτέλεσε το πέναλτι και νίκησε τον Φαμπιάνο.

40′ ΓΚΟΛ 1-2! Ο Λοΐζου έδωσε νέο προβάδισμα στην Ομόνοια. Ο Παπουλής έδωσε εξαιρετική κάθετη στον Τσέποβιτς, ο οποίος σέντραρε συρτά και ο Κύπριος εξτρέμ σκόραρε με σουτ από κοντά.

45′ Τρία λεπτά καθυστέρηση.

45’+4 Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

46′ Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου.

47′ Διακοπή μετά από σύγκρουση των Κούρου και Λοβέρα.

47′ Συνεχίζεται το παιχνίδι.

49′ ΓΚΟΛ 1-3! Ο Λοβέρα πήρε την μπάλα και προχώρησε προς την περιοχή, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Λοΐζου, που πλάσαρε εύστοχα.

51′ ΓΚΟΛ 1-4! Ο Παπουλής άλλαξε την μπάλα με τον Τσέποβιτς και έστειλε την μπαλα στα δίχτυα με σουτ.

61′ ΓΚΟΛ 1-5! Χατ τρικ του Λοΐζου, ο οποίος αξιοποίησε με πλασέ τη συρτή μπαλιά του Κίκο.

78′ Σουτ του Καπαρτή, η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

82′ Όχι του Παναγιώτου σε κοντινό σουτ του Ζαχαρίου.

88′ ΓΚΟΛ 2-5! Ο Ορ με υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα εκεί που ο Ουζόχο (και μάλλον κανείς άλλος στον κόσμο) δεν μπορούσε να αποκρούσει.

90′ Ένα λεπτό επιπλέον χρόνος.

90’+1 Τέλος παιχνιδιού.

Η σελίδα ανανεώνεται…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ