aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚ - Ολυμπιακός: Η ώρα της αλήθειας…

ΠΑΕΕΚ – Ολυμπιακός: Η ώρα της αλήθειας…

Τρεις εβδομάδες από την τελευταία φορά που μέτρησαν δυνάμεις, ΠΑΕΕΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν σήμερα τα ξίφη τους, με τα δεδομένα ωστόσο να είναι διαφορετικά. Από τη μία η ομάδα της Κερύνειας βρίσκεται στην τελευταία θέση, δίνοντας μία μάχη «ζωής ή θανάτου» και από την άλλη η ομάδα του Τακτακαλά αναζητεί τη νίκη προκειμένου να πάρει την πιο βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, η έκβαση του 90λεπτου, που θα διεξαχθεί στο Μακάρειο Στάδιο για την 3η στροφή του β΄γκρουπ, θα καθορίσει εν πολλοίς τη μετέπειτα πορεία των μονομάχων. Ιδιαίτερα για την ΠΑΕΕΚ, η οποία αγνοεί τη νίκη κατά το τρέχον έτος και βρίσκεται σε δυσμενή βαθμολογική θέση.

Ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού θα πραγματοποιήσει ο Νεντίμ Τούτιτς, ο οποίος προετοίμασε τους παίκτες του για γερή μάχη, προσδοκώντας ότι θα φανούν αντάξιοι των απαιτήσεων. Εκτός επιλογών του Βόσνιου είναι ο Μουχτάρης. Ο Μάκης Σεργίδης της ΠΑΕΕΚ δεν υπολογίζει στους Ομπανόρ, Νάντο, Δημητρίου, Αριστοτέλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ