aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚ - Ολυμπιακός: Άλμα για την παραμονή

ΠΑΕΕΚ – Ολυμπιακός: Άλμα για την παραμονή

Ο Ολυμπιακός δηλώνει «παρών» στο ραντεβού με τη μεγάλη κατηγορία και στη νέα περίοδο. Νίκησε χθες βράδυ την ΠΑΕΕΚ με 1-0, ανέβηκε στους 26 βαθμούς, κι έχει αφήσει στις τελευταίες θέσεις τον Εθνικό Άχνας με 17 και την ομάδα της Κερύνειας με 15. Διαφορές που ανατρέπονται με… μαθηματικές πράξεις, αλλά εντός γηπέδου τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. Οι Τακταλίτες έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή τους. Αντίθετα, όλα δείχνουν ότι η ΠΑΕΕΚ «αποχαιρετά» την κατηγορία.

Η επιστροφή στις νίκες για τους μαυροπράσινους του Τούτιτς μετά από ένα μήνα περίπου ήρθε κι έδεσε με την επιστροφή στα γκολ από τον Ανδρέα Μακρή. Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός, είχε να σκοράρει σε αγώνα πρωταθλήματος κάτι περισσότερο από 13 μήνες περίπου! Στο 32’ εκμεταλλεύθηκε το λάθος της ΠΑΕΕΚ στο κέντρο του γηπέδου και την ασίστ του Κα και πέτυχε ένα σημαντικότατο τέρμα για τον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ